2777
2789

بنظرمن یا اصلا  بچه نیارین هیچیی یا اگه بچه میارین ۵ تا یا ۶ تا  بیارین  با فاصله های سنی  کم  دو سال یا سه سال  که  باهم بزرگ شن   و شماهم  رسیدگی  کنید  تو تربیت و تغذیه شون  

اللهم عجل لولیک الفرج

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرمن یا اصلا بچه نیارین هیچیی یا اگه بچه میارین ۵ تا یا ۶ تا بیارین با فاصله های سنی کم دو سا ...

دیه زیاده ۵ و ۶ تا

اگه میشه واسم یه صلوات بفرستین تا دخترمو صحیح و سالم بغل کنم😍
فکرم کنید شرایط خوبه...حالا با شرایط خوب باید دوتا آورد یعنی؟

بایدی وجود نداره ولی اگه شرایط مناسب باشه ، قطعا برای بچه خیلی بهتره که یه خواهر یا برادر کنارش باشه . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بایدی وجود نداره ولی اگه شرایط مناسب باشه ، قطعا برای بچه خیلی بهتره که یه خواهر یا برادر کنارش باشه ...

دنبال همین حرف بودم

بنظرتون بچه ها نیاز دارند به یه همدم

اگه میشه واسم یه صلوات بفرستین تا دخترمو صحیح و سالم بغل کنم😍
دنبال همین حرف بودمبنظرتون بچه ها نیاز دارند به یه همدم

بله نیاز دارن . نه فقط به عنوان یه همبازی ، باهاش زندگی رو تجربه میکنن .

وقتی چند نفر باشن ، یاد میگیرن بعضی جاها با هم کنار بیان ، بعضی جاها برای حقشون تلاش بیشتری کنن ، بعضی وقتا دعوا کنن ، بعضی وقتا کوتاه بیان ، بعضی وقتا مسئولیت یه نفر دیگه رو حتی برای یه مدت کوتاه به عهده بگیرن .  اینجوری نیست که کاملا خودخواه و خودمحور بار بیان و تحمل هیچ سختی یا مخالفتی رو نداشته باشن . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم