2777
2789

خلاصه میگم بخونید و نظر بدید...فکر کنم درست توضیح ندادم تاپیک قبل

همسرم کلینیک لاغری و زیبایی داره و درحال حاضر یه پزشک قسمت زیبایی داره کار می کنه منم گاهی میرم اونجا که یاد بگیرم و بعدا کلا خودم برم اونجا.

حالا برادرشوهرم می خواد بره خواستگاری دختری که متخصص پوست و مو هست و سال دیگه درسش تموم میشه.خونه مادرشوهرم بودم به همسرم گفت سال دیگه پزشکی که الان داره کار می کنه تسویه حساب کن زن داداشت میاد اونجا دیگه من گفتم مادرجون من می خوام برم اونجا کار کنم میگه هو تا تو تموم کنی طول میکشه حداقل ۳ سال دیگه می تونی بری اونجا تا اون موقع فلانی میره اونجا بعدش تو برو(من سال ۵ پزشکی ام احتمال زیاد با همون عمومی می خوام فیلد زیبایی کار کنم ولی اگر تخصص سال اول پوست آوردم بعد تخصص میرم کلینیک)یعنی چی اونجا کلینیک همسر منه چرا باید دو تا جاری اونجا باشن بعدش هم اون بره اونجا قطعا من اومدم نمیگن که اون بره میگن هر دو باشین

اینم بگم پدرشوهرم این کلینیک رو تجهیز کامل کرده برای شوهرم ولی به نام همسرمه به خاطر همین مادرشوهرم دخالت کرد.یک هفته بعد از خواستگاریم هم بهم گفتن برای عروسی هیچ کمکی نمی کنن چون کمک شوهرم کردن برای کلینیک

خیلی عصبیم

نظر شوهرت چیه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

حالا هنوز خاستگاری هم نرفتن 

شاید اصلا دختره جواب مثبت نداد 

شاید اصلا دختره قبول نکنه بیاد اونجا کار کنه 

از الان سر چی بحث میکنید و خودتو ناراحت میکنی اخه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر شوهرت چیه

میگه نمی دونم چطور بگم نمی خوام بیاد اونجا چون تو ناراحت میشی از طرفی اگر بگم دلخوری پیش میاد قطعا توقع می کنن که توو کلینیک استخدامش کنم

خیلی عصبیم باید خودش می فهمید این حرفا رو نزنه که توقع اونم بیشتر بشه به خودش هم انگار گفته پسرم کلینیک داره برای خودشیرینی پیش خانواده دخترخ

حالا هنوز خاستگاری هم نرفتن شاید اصلا دختره جواب مثبت نداد شاید اصلا دختره قبول نکنه بیاد اونجا کار ...

خواستگاری فرمالیته هست قبل خواستگاری زیر نظر خانواده ها قرار میذاشتن جواب دختره مثبته

میگه نمی دونم چطور بگم نمی خوام بیاد اونجا چون تو ناراحت میشی از طرفی اگر بگم دلخوری پیش میاد قطعا ت ...

شوهرتم حق داره رودروایستی قرار گرفته .همش حس میکنم زنش نمیاد اونجا چون اونم بعید بدونم خوشش بیاد مادرشوهر نظر بده در محیط کارش .بعدا شاید اونم متوجه شه تو درست و تموم کنی قطعا اونو بیرون میکنی جاش میای چون مال شوهرته 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘