2777
2789

سیاست های خودتون یا جاریتون😂😂 معمولا تو هر خانوادی ی زن با سیاست دار

چند گزینه داریم یا جاریه خیلی سلیطس 

یا هم خیلی سیاست داره میدونه کجا و چجوری جواب محکم بده و درکل محترمه و خوبه 

یا هم شوهره پشت زنشه در هر صورت

ای خداااااااااااااااا از دست این بنده‌هات کجا فرار کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا مامانم جاری بازی درمیارن

مامان من اصلااا جاری بازی بلد نیست عین خواهر همیشه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

هرچی مادرشوهر پدر شوهرم بهش بگن میگه چشم بعدشم یه جوری کارو میپیچونه کسی نمی فهمه😏

یا اگه بخواد بره جایی تا مادرشوهرم اینا چیزی نکن میکه طرف اصرار داشت برم وگرنه دلم نمی خواد ولی به خاطر اینکه دلش نشکنه میرم😏 

ندارن و نخواهم داشت

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

تنها خوشحالیم اینه جاریم هیچ طلایی نداره من کلی  طلا دارم و اینکه توخوشگلی من خیییییلی خوشگم و اون زشته  همه جا تعرف منه و کلا من تو دل بروترم ولی خب اونم کوتوله و با سیاسته 😒😂

تنها خوشحالیم اینه جاریم هیچ طلایی نداره من کلی طلا دارم و اینکه توخوشگلی من خیییییلی خوشگم و اون ز ...

واقعا چطور طلاهای خودتون و جاری را مقابسه می‌کنید 

ب خدا چهار تا جاری دارم تا حالا حتی تو فکرم هم طلاهای خودم و جاری را مقایسه نکرم

الان میخوام طلا بخرم ولی چن زنداداشم طلاهاش را فروخته گفتم نگم تا زنداداشم طلا ب ره بعد استفاده کنم. میترسم دلش بشکنه 

من نمی‌دونم از سیاست جاریمه یا واقعا آدم درست و خوبیه

درکل من حتی یبار ندیدم پشت کسی صحبت کنه 

ما ۷ ۸سال هست باهم جاری شدیم،درکل فک کنم ده بار نشده باهم دوتایی حرف بزنیم

کلا مدلش همینه بیشتر دوست داره با خانواده خودش معاشرت کنه

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

همه اینا که گفتی درسته و میشه هنر زنانگی داشتن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .