2777
2789
من همه مدل دارم بلور چوبی فلزی یه دونه دیگه هم دارم کاملا کلاسیک سفید طلاییبستگی داره با چی بخوام ست ...

همکارای همسرم میخان بیام 

یه چیز باکلاس و‌کاملا رسمی میخام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکارای همسرم میخان بیام یه چیز باکلاس و‌کاملا رسمی میخام

فنجونات و قندون ها چه مدلی؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

سینی فرانسوی دانتل

خیلی خوشگلن منم چشمم خیلی گرفتتشون دو ماه پیش

رفتم شوش ندیدم جایی داشته باشن 

دوست دارم بگیرم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

فنجون مربعی لب طلایی ساده از این جدیدا

خب همین سینی فرانسوی ها خوبن یه سینی هایی هم هست طرح چوب کفش خراطی شده دسته هاش طلایی اونام خیلی شیک من خوشم اومد

خب همین سینی فرانسوی ها خوبن یه سینی هایی هم هست طرح چوب کفش خراطی شده دسته هاش طلایی اونام خیلی شیک ...

برا پذیرایی چی بزارم   خیلی خوب باشه 

ببین قندونام لب طلایی نیستن اشکلالی نداره یا برم ست لب طلایی بگیراصلا نمیدونم چکار کنم

خب همین سینی فرانسوی ها خوبن یه سینی هایی هم هست طرح چوب کفش خراطی شده دسته هاش طلایی اونام خیلی شیک ...

ماشالله شما چه خوش سلیقه ای گلم😍

کاش نزدیکم بودی باشما میرفتم خرید

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ماشالله شما چه خوش سلیقه ای گلم😍کاش نزدیکم بودی باشما میرفتم خرید

عزیزم ممنونم لطف داری🥰🥲

برا پذیرایی چی بزارم خیلی خوب باشه ببین قندونام لب طلایی نیستن اشکلالی نداره یا برم ست لب طلایی بگ ...

ببین اگه بودجه ات میرسه برو بخر 

رو قندات غنچه گل سرخ یادت نره 

اگه میخوای میزت خیلی شیک و با کلاس بشه حتما چند شاخه رز و نرگس طبیعی بذار تو یه گلدون رو میز 

من اینجور وقتا غیر از شیرینی میرم نون فانتزی تنقلات ریز میگیرم هم میزت پر میشه هم خوشگل