2777
2789
عنوان

مقصرکیه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 34 پست
من بودم به خاطر چند تا لباس نمیرفتم انقدر بمونم اونجا.. تا وقتی ازدواج نکردی ازش اینطور انتظارها رو ...

میترسم اگه الان نخوام ازش بعدم نبایدانتظاری ازش داشته باشم

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤

بیخیال بابا

این موضوعا اصلا مهم نیست

از جای دیگه خرید میکردی

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله فعلا10روزه اومدم خونشون

خب شهر خودتون لباس‌میخریدی🤔 

ده روز زیاده دیگه اگه نامزد باشین

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
بهش گفتم فعلاازایناکه داری بردارم تامانتوهات برسه میگه نه....فقط دونباله بهونس ک من نرم

خب اگر کار داری برو فقط بهش بگو با سلیقه خودش یه چی برات بیاره مثلا فروشندست باید بدونه چی قشنگه چی نیست

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

چه ربطی داره؟😕 مثلا میخواین گربه رو دم حجله بکشین؟ 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
خب اگر کار داری برو فقط بهش بگو با سلیقه خودش یه چی برات بیاره مثلا فروشندست باید بدونه چی قشنگه چی ...

پارسال خودش واسم اورد خیلی خوب بود...مشکل اینجاس منم نمیبره میگه بمون همینجا

این نظر شخصی منه که تا زمانی که دختر خونه پدرشه خرجش رو پدرش یا خودش بده .. به نظرم اینطوری عزت ادم حفظ میشه.. واقعا چند تا لباس ارزش نداره چکد روز اضافه بمونی خونه شون و اونم هی امروز فردا کنه و تازه دعوا هم بشه.. 

خب شهر خودتون لباس‌میخریدی🤔  ده روز زیاده دیگه اگه نامزد باشین

عزیزم منظورم ازنامزد همون عقده...بخاطرهمین زیادگیرنمیدن بهمون

این نظر شخصی منه که تا زمانی که دختر خونه پدرشه خرجش رو پدرش یا خودش بده .. به نظرم اینطوری عزت ادم ...

توشهرمارسمه بعدازعقدنصف یاکل هزینه های دخترباشوهرشه

توشهرمارسمه بعدازعقدنصف یاکل هزینه های دخترباشوهرشه

عزیزم شوهرته معلومه از الان باید برات خرج کنه یه لباس عید خریدن که دیگه چیزی نیست تمام کسایی که عقدن نامزدشون براشون میخره 

عزیزم شوهرته معلومه از الان باید برات خرج کنه یه لباس عید خریدن که دیگه چیزی نیست تمام کسایی که عقدن ...

خب منم همینومیگم....همش تقصیرباربریه ک جنسارونمیاره اه😢

خب منم همینومیگم....همش تقصیرباربریه ک جنسارونمیاره اه😢

دعوا درست نکن دم عیدی تقصر نامزدت نیست اگه میدونی دیرت میشه برو خونه بعد عکس جنسا رو بفرسته هر چی دوس داشتی انتخاب کن 

دعوا درست نکن دم عیدی تقصر نامزدت نیست اگه میدونی دیرت میشه برو خونه بعد عکس جنسا رو بفرسته هر چی دو ...

منم هین کارومیخواستم کنم...امان ازدست مادرشوهر اخه الان وقت عمل بود