2777
2789
عنوان

مقصرکیه😢

450 بازدید | 34 پست

سلام

خانمامن شوهرم لباس فروشی داره منم الان نامزدم چندروزاومدم خونشون ک لباسای عیدم هم بردارم یسری رفتم لباساشودوست نداشتم یسری دیگ اورد همه راباهم فروخت الان دوباره سفارش داده قراربودجمعه بیان هنوزنرسیده شوهرمم همش امروزفردامیکنه ازاون طرفم مامانم همش زنگ میزنه ک بیا دیگ حالاامروزقراربودبارشون بیاد بهش گفتم منم میام مغازه میگه فردابیا هنوزمعلوم نیس جنسااومده باشن یانه😢😢😢منم باهاش دعواکردم ک توکه معلوم نیست کی جنسات میرسن چرامنوالاف کردی؟      

بنظرتون مقصرکیه؟الان اومدباهاش سنگین باشم؟

ببخشیدخیلی طولانی شد😘😘😘

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤

ب نظرم بهتر بود 

از اول بهشون توضیح میدادید ک

من تا فلان روز میتونم بمونم

در غیر از این صورت

کلا قضیه انتخاب منتفی میشه ..،

هم تکلیف خودتون روشن بود

هم همسرتون

هم دلخوری پیش نمیومد

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر نیس کسی 

مشکلی نیس این وسط

شما برو خونتون هر وقت جنسا رسید با مامانت یا تنها برو مغازش

یا اصلآا میتونی عکس بفرسته از لباسا واست انتخاب کنی خیلی سادست

به پیج اینستام سر بزنید سفارش بدید براتون انجام میدم ☺️ @golden.handmades
ب نظرم بهتر بود  از اول بهشون توضیح میدادید ک من تا فلان روز میتونم بمونم در غیر از این صورت ...

خودش میدونست من تاجمعه میمونم الانم مادرش چششوعمل کرده رفته خونه خواهرش مجبورم بمونم بازم...ولی دیگ نمیخوام بهش بگم واسه لباس ببینم چکارمیکنه

مقصر نیس کسی  مشکلی نیس این وسط شما برو خونتون هر وقت جنسا رسید با مامانت یا تنها برو مغازش ...

دیروزمیخواستم همین کاروکنم ک مامان زنگ زدگفت عمل کردم

من بودم به خاطر چند تا لباس نمیرفتم انقدر بمونم اونجا.. تا وقتی ازدواج نکردی ازش اینطور انتظارها رو ...

من همیشه ماهی یه هفته میام خونشون...چراخب وظیفشه دیگ

تقصیر خودته به خاطر اینکه جنساش نیومده میخوای دعوا راه بندازی فردا تووزندگی هزار تا مشکلاتوپیش میاد ...

بهش گفتم فعلاازایناکه داری بردارم تامانتوهات برسه میگه نه....فقط دونباله بهونس ک من نرم