2777
2789
عنوان

کوچه پس کوچه های ایران

159 بازدید | 14 پست

کوچه پس کوچه های ایران فقط اونجاش که سرظهر از توشون رد میشی و از یه خونه بوی برنج میاد و از یه خونه بوی کتلت و شامی و از یه خونه بوی تریاک 🙃🙂

کاربر آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با متنت رفتم تو آسمون با چند کلمه ی آخر،با مغز سقوط کردم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مخصوصا گشنت باشه بوی قورمه سبزی بیاد....یاسرماخورده باشی بوی تریاک بیاد😂😂😂....حالا حرفم مزاح بود ولی آره منم اینو حسش کردم 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

یادش بخیر سال ۸۴ یه خونه ای بود وقتی از مدرسه برمیگشتم‌ همیشه بوی قورمه سبزی میداد هر روز ظهر منم خی ...

شاید بیرون بر داشته😂

نه بابا بهش نمیومد به خونه معمولی با یه در خیلی کوچیک قدیمی اون موقع ها که بیرون بر نبود فقط یه رستو ...

مشکل بویایی نداشتی؟ هر روز قورمه نمیشه که