2777
2789

حس می‌کنم بدون معنی نباید باشه تعبیر داره 

خواب دیدم خونه مامانم بودیم بعد من خواستم برم حمام یهو دیدم موهام که در واقعیت هم بلنده نیست دست کشیدم دیدم موهام تا گردن کوتاه شده تعجب کردم و ناراحت چرا موهام کوتاه شده هی میگفتم به مامانم و خواهرم کی موهای منو وقتی خواب بودم کوتاه کرده یهو نمی‌دونم خواهرم بود یا کسی دیگه دست کرد از زیر پتو موهای منو که بافته شده بود رو داد بهم کامل همون طور بافته شده کوتاه شده بود بعد بهم شوهرت کوتاه کرده منم رنگ ردم به همسرم گفتم تو موهای منو کوتاه کردی گفت اره من کوتاه کردم گفتم چرا عصبانی شد نمی‌دونم چی گفت گوشی رو قطع کرد بعد من از خواب پریدم الان فکرم مشغول هست حس می‌کنم تعبیر داره 

واینکه ساعت ۱۰۱۱ بود دیدم خواب رو

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوتاه بودن مو در خواب خیره ،خوابت تعبیر خوبی داره

موهامو‌کوتاه نبودا کوتاه کرده بودن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

عزیزم به نظرم بهتره خواب هایی که می‌بینید جایی تعریف نکنی اگه فک کردی بد بودن که تعبیر نکن یه صدقه بنداز توکل کن به خدا و بهش فکر نکن اگرم حس کردی خوبن باز شکر خدا کن و پنهونشون کن     خیلی از خواب ها واقعی و خیلی هاشونم کار شیطون هستن

خدایا خودمو به تو سپردم.

عزیزم به نظرم بهتره خواب هایی که می‌بینید جایی تعریف نکنی اگه فک کردی بد بودن که تعبیر نکن یه صدقه ب ...

اخه الان حس بدی به همسرم دارم تو خوابم انگار حس کردم باهام دشمن هست

وای منم یه بار همچین خوابی دیدم حتی تاپیکشو هم زدم که توی خواب خالم داشت یواشکی موهامو کوتاه میکرد و من فرار میکردم ازش البته اون موقع رابطه مامان و خالم خیلی بد بود و یه دعوای خونوادگی داشتیم ولی در کل خیلی عجیب بود برام...

عزیزم یادتون باشه خواب بالای سر ادم میچرخه

اولین معبر هرچی تعبیر کنه همون براش تعبیر میشه

پس یادت باشه خوابت رو هرجا و پیش هرکسی نگی

در مورد خوابت چون ساعت ۱۰-۱۱ دیدی هیچ تعبیری نداره

اصلا نگران نباش

عزیزم یادتون باشه خواب بالای سر ادم میچرخهاولین معبر هرچی تعبیر کنه همون براش تعبیر میشهپس یادت باشه ...

جدی خدا کنه همین باشه 

روزمو خراب کرد حس بدی دارم به همسرم با توجه به اتفاقات گذشته میگم نکنه باز داره کاری میکنه