من به نیابتتون یک جز قرآن میخونم شما هم درحد توان توی ختم صلواتی که هدیه به امام حسینهو برای حاجتروایی هست شرکت کنید.
🏵🌼🏵🌼هر تعدادصلوات میتونین بفرستین بگین و همینجا بهم بگین🌼🏵🌼🏵
ممکنه حجم پیامها بالا بره و نتونم جواب همه دوستان رو بدم همینجا ازتون معذرت میخوام اما اگر لایک کردم پیامتون رو بدونین ب نیابتتون میخونم
به امید حاجتروایی همه دوستان
برای اشخاصی که سری قبل شرکت کردن خوندم انشالله خدا هم حاجت اون عزیزان و هم کسایی که برای این جزخوانی شرکت میکنه رو بده میخوام
🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست