2777
2789

کیا مثل مننن؟ چیکار کنم؟ کسی راه حلی پیدا کرده؟

دیشب اون قسمتو میدیدم خیلی احساس بدی گرفتم

تازه علاوه بر اون تمام زندگیم‌ تنها بودم

منم بعد دوسال هنوز ک هنوزه با شوهرم حرف میزنم صدام میلرزه به شدت اضطراب اجتماعی دارم 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بعد دوسال هنوز ک هنوزه با شوهرم حرف میزنم صدام میلرزه به شدت اضطراب اجتماعی دارم

دکتر نرفتی؟

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.

وای 😭 

خیلی بدم میاد ازاین موضوع بخاطر همین هیچوقت حرف نمیزنم یا بیرون نمیرم

منم دستام تو اکثر مواقع میلرزه همه فکر میکنن از استرس ولی خب مواقع استرسی بیشتر میشه وقت پشت فرمونم میگه چرا استرس داری‌میترسی دستت میلرزه درصورتی که من نمی‌ترسم یا وقتی نقاشی میکشم کلی مشکل داره

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

منم اختلال اضطراب اجتماعی دارم یکم استرس بگیرم کلا قفل میشم هیچ کاری نمیتونم کنم جز گریه

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

شاید اضطراب اجتماعی داری؟ درمانش کن ... کتاب از حال بد به حال خوب رو بخون

چطور درمان کنم؟

احساس میکنم اگر برای اینچیزا برم پیش مشاور مسخره بشم

بعد یبار رفتم پیش مشاور اونجا بدتر استرس گرفته بودم عرق میکردم دستام و صدام میلرزید حتی پاهامم لرزش گرفته بود یچیز عجیبی اصلا 

حتی از دکتر رفتنم خجالتی میکشم و میترسم

وای تو‌‌چقد منی من حتی وقتی میخوام ب کسی زنگ‌بزنم همینم همه چیو تو برگه میخوام بنویسم ببرم بدم دکتر😑

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.