من کتاب تو ژانر نوجوان / معمایی/ ماجراجویی/ حقوق زنان /علمی تخیلی دوست دارم و به چت جی پی تی گفتم بهم معرفی کنه
توی هر ژانر چندتارو معرفی کرد این کتاب چشمم رو گرفت (جنس دوم از سیمون دو بووار)
شما خوندیدش؟تو ژانر هایی که گفتم کتاب خاصی رو خوندید که دوست داشته باشید و بهم معرفی کنید؟
..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر ماجراجویی و معمایی دوست داری کتاب بخش دی و خدمتکار عالی نه این کتاب رو نخوندم
مرسی❤️❤️
..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن
چندتا نویسنده که تحت تاثیر قرارت دادن رو بهم میگی لطفا