2777
2789
عنوان

کتاب خونا❤️❤️❤️❤️

60 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

من کتاب تو ژانر نوجوان / معمایی/ ماجراجویی/ حقوق زنان /علمی تخیلی دوست دارم و به چت جی پی تی گفتم بهم معرفی کنه

توی هر ژانر چندتارو معرفی کرد این کتاب چشمم رو گرفت (جنس دوم از سیمون دو بووار)

شما خوندیدش؟تو ژانر هایی که گفتم کتاب خاصی رو خوندید که دوست داشته باشید و بهم معرفی کنید؟

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

اگر ماجراجویی و معمایی دوست داری کتاب بخش دی و خدمتکار عالی 

نه این کتاب رو نخوندم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

درکل کتاب های سیمون دوبووار هم خوبن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ماجراجویی و معمایی دوست داری کتاب بخش دی و خدمتکار عالی نه این کتاب رو نخوندم

مرسی❤️❤️

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

درکل کتاب های سیمون دوبووار هم خوبن

ممنونم

چندتا نویسنده که تحت تاثیر قرارت دادن رو بهم میگی لطفا

یدونه کتاب هست مارو جشن دعوت کرده بودن دادن به نام فوتو فوتبالفک کنم اسمش اینه حالا برات نگاه میکنمب ...

راستش گوگل رو نگاه کردم همچین کتابی ندیدم میتونی چک کنی لطفا 

ممنونمچندتا نویسنده که تحت تاثیر قرارت دادن رو بهم میگی لطفا

همیشه تحت تاثیر سیمین دانشور عزیز بودم ولی 

فریدا  مک فادن 

ژان تولی 

دیو اگرز 

هم منو توی آثارشون تحت تاثیر قرار دارن 

زیتون دیو اگرز هم بهت توصیه میکنم