2777
2789

بچها من یکسال و چهارماهه عقدم 

با شوهرم کارمون به جدایی رسیده سر دخالت خانوادش و دهن بینی شوهرم و اینکه نمیتونه بهشون نه بگه

الان برگشته میگه بیا عروسی کنیم دیگه تایمدت باکسی نمیریم و بیایم

منم از اونور هم بابام مشکل داره هم مامانم

خواستگار خوب داشتم ولی وقتی اومد شرایط منا دیذ رفت پشتشم نگاه نکرد

برا همین این شوهزا انتخاب کردم

الان که جدا بشم دیگه کلا باید قید ازدواج با ادم خوب رو بزنم چون پدرم معتاده مادرمم داغون و در بع در خیابونا بوده همیشه و کارش درست نیست

خونه و زندگیمون هم داغون

از اونور این یکسال عقد شوهرم منا خیلی تحت فشار گذاشت

موندم چیکاا کنم

کجایی هستی؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت بهتر میدونی اگه صبرش و داری برو با شوهرت فقط انتظار زندگی ایده ال نداشته باش چون خودتم چیزی نداری بهش تکیه کنی ،دیگه دخالت و دهن بینی و قبول کن و سر به سرش نذار،سرت و بنداز پایین و زندگیت و بکن.والله دختر شاه که نیستی!!!   اینو همیشه به خودت بگو تا بتونی بهتر و بیشتر صبوری کنی‌ 

خونه دور از خونه مادرشوهر بگیر

باهاشونم رفت و آمد نکن، همون روزهای اول خییییییلی کمتر برو و سرد باش تا بگن کم حرفه و ازت توقع نداشته باشن هر روز بری خونه‌شون و اونا هم کمتر میان.

به خاطر این اخلاق و رفتارتم پشت سرت هر بدگویی کردن به کتفت باشه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

عزیزم‌ سوای شرایطت، شوهرت رو دوست داری؟ دوستت داره؟ چیزهای اولیه زندگی رو داره؟ مثلا چشم‌ پاکی و خسیس نبودنو ...

اگر بخای تا همیشه مجرد بمونی چ برنامه ای داری؟

عزیزم همه زندگی ها ی مشکلی دارن، با شوهرت حرف بزن ببین سربراه تر میشه یا نه

خدا رو چه دیدی

اینجوری که خودتو از چاله میندازی تو چاه .....

اخع می‌دونی ازدواج هم نکنم باید خونه مجردی بگیرم و تنهایی زندگی کنم و بار داداش کوچیکترم هم میفته رو دوشم و دیگه نمیتونم انتظار ازدواج خوب داشته باشم

عزیزم‌ سوای شرایطت، شوهرت رو دوست داری؟ دوستت داره؟ چیزهای اولیه زندگی رو داره؟ مثلا چشم‌ پاکی و خسی ...

من دوسش دارم اونم داره

خونه و ماشین داره شغلشم آزاده گاهی کار داره گاهی نه

آروم و بیخیاله تا وقتی پا رو دمش نزاره کسی

ببین شوهرت درست نمیشه اینو بهت بگم اول. اگه میتونی کنار بیای و بسازی ادامه بده وگرنه زندگی با دهن بی ...

اره می‌دونم تهش کار خودشو می‌کنه ولی من الان بین بد و بدتر انتخاب کنم