نع آرایشگرا با عکسم تقریبی بهت میگن ببینن موهات چقد پیمانه دکلره میخاد چقد میکشه تا به پایه برسه مواد خوب بزنه و مراقبت مو داشته باشه همه اینا خب اثر داره رو قیمتش
خیلی گرونه اشنای ما موهاش تا زیر گردنشم نیست رفت یه کراتین ساده کرد چندین تومن هزینه داشت
من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم
منکه میخام این سری با ترکیب حنا و پوست گردو سبز وبرگ صدر و رده تخم مرغ موهامو رنگ کنم ببینم چیمیشه موهام شدن سیم ظرفشویی از بس رنگای شیمیایی مالیدم به سرم
خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی ریپلی نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍