2777
2789
عزیزم لطفا برام دعا کنید که اونی که دوستش دارم برگرده ممنونم از لطفت 💚

ایشالله شخصی که دوستشون دارید برگردن و بهترینا رو با هم دیگه سپری کنید براتون بهترینا رو آرزومندم 🌱🌱🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزانبرام دعا کنید همین امسال وقتی نتایج میاد فرهنگیان آموزش ابتدایی محل خدمت نزدیک قبول شم

ایشالله که همونطور که میخواید پیش بره و همیشه حال دلتون خوب باشه براتون بهترینا رو ارزومندم🌱🌱🥰🥰

افتخار ندادن واسه پسر من دعا کنن.

انشاالله واسه شما دعا کنن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
واس من دعا کن برای ازدواجم امسال ازدواج کنم ایشالا همه تون حاجت روایی شین🩵🥲

ایشالله به حق این دو شهید بزرگوار بهترین ازدواج رو داشته باشید الهی آمین براتون بهترینا رو آرزومندم 🌱🌱🥰🥰

برای سلامتی خانواده ام خودم سلامتی مامانی و بابام  کار رسمی و خوب و ازدواج مناسب و عاقبت به خیری منم دعا کنید

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

ایشالله شخصی که دوستشون دارید برگردن و بهترینا رو با هم دیگه سپری کنید براتون بهترینا رو آرزومندم 🌱 ...

ممنونم ازت عزیزممممممم🥹💎🌿💚🫂😍

یک جور تلخ آرومم...                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2219401