2777
2789

چن نفر اقا هستن باهاشون برخورد دارم زمینه کاری . میخوام بهشون پیشنهاد بدم برام پرونده های ملکی بیارن برای تنظیم سند . منم در عوض درصد بهشون بدم. اینا ک میگم کارای اداری مردمو انجام میدن . با بنگاههای املاک در ارتباطن . یه جورایی کار چاق کنن. بهشون بگم شماره شخصی منو داشته باشن باهم کار کنیم پرونده هاشونو بیارن پیش من . منم از درامدم درصد ب اونا بدم . زشته ؟ بعد اینا خیلی پولدارن . درامداشون میدونم ماهانه ۴۰۰ میلیون ایناس . اینجور پیشنهاد زشت نیس ؟ اینا جایی هم استخدام نیستن فقط کارای مردمو انجام میدن پول میگیرن

کاش دلها در چهره ها بود ...

بعد مثلا اقایونی ک پیمانکارن یا ساخت و ساز میکنن . دفترای مهندسی و ساختمونی به اینام بگم با من همکاری کنن پرونده بفرستن من درصد بدم . پیشنهادم بد نیس؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زشت نیست اگر بعدا از بعد کاری خارج نشن و البته اگر درصدی که میگی رو قبول کنن چون میگی درآمدشون بالاس ...

منم زیاد نمیگیرم مثلا برای سند اگه ۱۰ میلیون گرفتم ۲ تومن بدم بهشون . بعد تعداد باالا بره یا حق التحریر زیاد باشه مبلغ بالا میره