۲۶ سالشه چند سالیم هست ازدواج کرده دور را دور ب گوشمون رسیده دنبال دارو درمانه واقعا از ته دوستداریم بچه دار بشه منتها این دست پیش گرفته تا پس نیوفته منم بچه دارم دیشب خونه مادربزرگم بودیم دختر داییم حامله اس بهش گفتن توام یکی بیار شروع کرده وای بچه میخام چیکار بیارم روانیم کنه حیف نیست اونی که بچه دار میشه ناقص العقله بعدم بچهای الان ژنشون تمام زشته من اصلا جدیدا بچه خوشگل نمیبینم یکم بعد باز شروع کرده کی حوصله داره بشه عنشوی بچه😑 رو ب دختر داییم برگشته میگه تو که سیاهیی شوهرتم قد کوتاه بعدم هر هر خندیده ببین قراره بچت چی بشه منم حرصم گرفت گفتم حالا ببین همونم اگه تو تونستی بزایی من بهت جایزه میدم مامانم کلی دعوام کرد چرا میگی واقعا عصبیم کرد بابا دیگه تو روی طرف نمیگن که اصلا زشتم باشه ب تو مربوط نمیشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.