2777
2789

همسر شماهم خیلی وسواس دارن برا بچه هاتون؟

خیلی دارم اذیت میشم. اگه دخترم حتی انگشتش بخوره به مبل یا حتی غذا بپره تو گلوش، همسرم کلا افسرده و عصبی میشه

میره بیرون سیگار میکشه شب گریه میکنه پیشم میگه گناه داره بچه م درد کشید چرا حواست بهش نیست

انگار صبح تا شب من باید حواسم باشه که آسیب نبینه

تازه داشتم موهاشو شونه میکشیدم که چون موهاش شلخته بود گره خورده بودن

نمیدونم چیشد فقط میدونم جیغ کشید و دیدم تا چند تار از موهاش ریخته

مثل ابر بهار گریه میکرد. شوهرمم اومد دخترم و برد بیرون

الان پیام داده نمیشد یه روغن بزنی بچه درد نکشه اصلا چیکارش داری شونه میکشی موهاشو مگه میخواست بره جایی

یه بار هم دخترم و تو مدرسه هل دادن که افتاد. سرش رو بخیه زدیم

شبش انقدر همسرم گریه کرد و سیگار کشید که من بچه رو ول کردم نگران این بودم

چیکار کنم حساسیتش کم بشه راهی دارن دریغ نکنید🙏🏼 واقعا سختمه انقدر مراقب باشم

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

چه بابایی

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😐😐این ادم دلش سیگار میخواد بچه بهانس

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

😐😐😐😐😐این ادم دلش سیگار میخواد بچه بهانس

😂😂👏🏼

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

قشنگ بشین باهاش حرف بزن بگو من نمیتونم تا این بچه یه آسیبی می بینه نگران تو هم باشم که یه وقت ریه هاتو نابود نکنی. نگرانی و دوست داشتن بچه خوبه، ولی اعتدال از همه چی بهتره! 

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

حساس نیس اتفاقایی که افتاده  دردناکن خب درست میگه چرا گره باز کن نمیخرید برای موهاش گناه داره بخیه خوردن سر اصلا اتفاق عادی نیست

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
ای جانم مگ دختر این مردو کسی میتونه اذیت کنه

🥲🥲

وا این چه مدلش بودفکر کنم پنج شش تا دیگه باید بیاری تا حساسیتش کم بشه🥴

همین یکی از زندگی سیرم کرده

خب اسپری بزن به موی بچه بعد شونه کن که راحت شونه بشه

احساس میکنم شما بخاطر حساسیت های زیاد همسرتون دچار استرس شدید و ناخوداگاه دارید از بچه غفلت میکنید

من خودم این مدلی ام

وقتی طرفم همش گیر باشه بدتر قبله م رو گم میکنم و گیج میشمو گند بار میارم