2777
2789

زیر ۵ دقیقه افتاد رفتم آزمایش جوابش ساعت ۲ آماده میشه یعنی مثبته؟؟

امروز موعدم بود ۱۹ روز از آمپول اچ سی جی گذشته 

الان عکس میدم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچی صبر میکنیم نمیاد که

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
هرچی صبر میکنیم نمیاد که

بخدا فرستادم نوشته به زودی منتشر می‌شود 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

انشاالله مثبتهمنم دعا کن این ماه مثبت شم😔یه پسر دارم و سالهاست منتظر دومیم

منم یه پسر دارم بعدش سه بار سقط داشتم 

خیلی کمرنگه ولی هست

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

تو عکس ک هاله کمرنگ داره

قطعا از نزدیک پر رنگ تره

مبارکه

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

خیلی کمرنگه ولی هست

تو عکس کمرنگ تر افتاده 

تا روز ۱۵ بعد تزریق آمپول آزاد سازی بی بی چک ها منفی کامل میشد دیگه سه روز نزدم دیروز به هاله افتاد درجا 

امروزم روز۱۹ همون هاله یه کوچولو پررنگ شد