2777
2789
عنوان

مجرد ماندن دختران بالای 30 سال

| مشاهده متن کامل بحث + 20537 بازدید | 168 پست

من مجردی ترجیح میدم تا الان هم پشیمون نشدم

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه سختگیر یعنی چی؟ بالاخره 2 نفر باید به هم بیان

اره خوب ولی بعضی ها خیلی سخت میگیرن مثلا یکی از اقوام ما خودش پرستار فکر میکنه دکتر میگه فقط همسر م پزشک باش 

ذکر گفتن معجزه میکنه عزیزم دیدم که میگم سوره طاها 40  روز بخون

راس ميگي؟ ميشه يكم توضيح بدي عزيزم؟ 

من خيلي ختم گرفتم ولي نتيجه نداشته

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝

عزیزم هرکسی قسمتی داره و به موقع قسمتش میاد سراغش.من ۲۹ سالم بود ازدواج کردم.سختگیر نبودم ولی خواستگارام تا اون سن هیچکدوم به من نمیخوردن.آدمی که به شما بخوره حتما وجود داره فقط باید همدیگرو پیدا کنین.

من پیشنهاد میکنم روابطتون با بیرون رو بیشتر کنین و یکم متفاوتش کنین نسبت به الان.چون با روابطتون که الان دارین تا حالا جفتتون رو پیدا نکردین.پس با گروها و آدمای جدید معاشرت کنین

خوشبخت باشین

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

علتاي زيادي داره يكي خودش نميخواسته ازدواج كنه يكي سخت گير و ايده آل گرا بوده اما اكثرا حاضر نشدن به مردايي كه بعضي دخترا محض اينكه فقط شوهر داشته باشن باهاشون ازدواج كردن بله بگن

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!

همه فکر میکنن سن دختر که بالا رفت هر مردی بهش معرفی کنی سریع قبول میکنه

خیلی سخت و عذاب آوره

باور کنین هر کسی بهم معرفی میشه میدونم به درد نمیخوره ترجیح میدم اصلا نبینمشون

از طرفی من 10 سال از سنم کمتر میزنم

هیچکی باور نمیکنه سن واقعی منو

عزيزم من خودم دوتا برادر بالاي سي سال دارم كه مي خواستن ازدواج كنن من كمي پيگيري كردم  جسارت نشه اما دخترا خيلي توقعاتشون بالا رفته مثلا برادرم خونه و ماشين داشت ولي حقوقش دو تومن بود ،ميگفتن نه حقوقش كمه 

تو دوره اي كه من ازدواج كردم همسرم نه خونه داشت نه ماشين داشت ،نه من ازش پرسيدم چي داري و چقدر داري فقط مي دونستم آينده شغلي خوبي داره چون كار رسمي داشت و باسواد بود

الان دختر خانما خيلي سخت مي گيرن همه چيز رو با هم مي خوان 😞

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم