2777
2789

سلام دوستان بلوبانک برای هر کد دعوت تا شهریور به مدت نامحدود جایزه ۱۰۰ هزار تومانی گذاشته نصب کنید کد دعوت منو بزنید به هر طرف ۱۰۰ میده قابل برداشت هم هست همون لحضه بعدش میتونید برای خودتون کد دعوت بگیرید دوستاتون رو دعوت کنید بیشتر جایزه بگیرید فقط با کد دعوت میده این کد دعوت منه با حروف بزرگ بزنید حتما ممنون ( OXEF3Y )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من حساب ندارم بلوبانک

نصب کن برنامه اش رو روی افتتاح حساب بزن بعدش شمارتو وارد کن کد اومد برات بعد میزنه معرف داری اونو کد دعوت منو بزن بعدش بقیه کاراشو انجام بده نصب کن کلا ۱۰ دیقه بیشتر کار نداره همون لحضه که افتتاح حساب انجام شد ۱۰۰ واریز میشه قابل برداشت ولی حتما باید کد دعوت بزنی بدون اون نمیده