2777
2789
عنوان

بگین که تنها نیستم🤕

112 بازدید | 14 پست

الان چند سالی میشه کلا تنظیم خوابم بهم ریخته شبا طرف صب میخوابم روزا هم تا عصر دیگه واقعا خسته م ازین روال چیکار کنم خوابم درست شهههه😫

be hapyy always

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کار برا خودت جور کن تو خونه منم اینطوری بودم الان ولی ۶ صبح بیدار میشم ظهر ۱ـ۲ساعت می‌خوابم شبا هم ۱۱

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

من مثل شما نبودم ولی تا صبح نمیخوابیدم 

ساعت ۶ صبح میخوابیدم ۸ صبح بیدار میشدم 

مریض شده بودم از کم خوابی عصر هم نمیخوابیدم 

از وقتی با شوهرم آشنا شدم سر ساعت ۱۰ ۱۱ میخوابم چون اون خودش می‌خوابه منم میخوابم قشنگ تنظیم شد خوابم حالمم خوب شد

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

من مثل شما نبودم ولی تا صبح نمیخوابیدم ساعت ۶ صبح میخوابیدم ۸ صبح بیدار میشدم مریض شده بودم از کم خو ...

چه خوب، من برعکس از وقتی که ازدواج کردم بدتر خوابم بهم ریخته هر دومون مث جغد بیدار تا دم سحر

be hapyy always
یه کار برا خودت جور کن تو خونه منم اینطوری بودم الان ولی ۶ صبح بیدار میشم ظهر ۱ـ۲ساعت می‌خوابم شبا ه ...

آره این فکر خوبیه باید یه فکری بکنم، یه کار نیمه وقت دارم ولی رو راحتیه چون مشتری کم شده

be hapyy always
منم تو امتحانا همین شدم روز قهوه بخور با زور خودتو بیدار نگهدار

باورت میشه روز نخوابم هم باز شب سر همون تایم خوابم میبره نمیدونم چیکار کنم

be hapyy always
حدود ده روز خودتو عادت بده صبح ها زود بیدار شو،ظهر نخواب، خود به خود شب ساعت ۱۰ خوابت میگیره شبها گو ...

مرسی گلم، اره فک کنم بخاطر گوشیه باید شبا ازین به بعد بزارمش کناز

be hapyy always