2777
2789

یه خانم و آقایی که خیلی از من بزرگترن و خانم جای مامانم که نه! جای مامان بزرگمه و اون آقا هم جای ( زبونم رو گاز میگیرم البته خدا اون روز رو نیاره) جای برادرم بزرگترم هست عین بچه ها دارن من رو دست میندازن و طعنه و کنایه بارم میکنند، بنظرتون وقار و صبر پیشه کنم و اعتنا نکنم و کلا سنگین باشم باهاشون و قطع ارتباط یا چهار پنج تا تیکه درشت بارشون کنم؟ خیلی به من توهین کردن. خیلی و من فقط سکوت کردم خواستم حقم رو بگیرم که بتزم شروع کردند 

بستگی داره 

باید ببینی چجوری رام میشن 

اگر برای جلب توجه و ضایع کردن تو جلو دیگران هست سکوت کن و یه لبخند بزن 

باور کن بد میسوزن

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره باید ببینی چجوری رام میشن اگر برای جلب توجه و ضایع کردن تو جلو دیگران هست سکوت کن و یه لب ...

آره یابد ولشون کرد، تو زندگیم آنقدر آدم وقیح و بی ادب ندیدم کلا به من توهین و بی ادبی کردند. 

اول بگو کی هست اینا ؟اگه فقط فامیل دورن رابطه تو کات کن اگه نزدیکن جواب بده بهشون .ولی در هر صورت دو ...

من دیگه تو محیط اونها نیستم غریبه بودند 

ولی اون آقا پسر خیلی مفتش زندگی منه و فکر کرده جایگاه بخصوصی تو زندگیم داره

اونها خیلی از من بزرگترن و من باور کن همش می‌خوام سوءتفاهم ها رو برطرف کنم ولی همش بازم داستان برا خ ...

من آیه ی قرآن رو خدمتتون گفتم: لاتظلِمون و لاتظلَمون.

به نظر من با احترام و با آرامش توضیح بده.

من دیگه تو محیط اونها نیستم غریبه بودند ولی اون آقا پسر خیلی مفتش زندگی منه و فکر کرده جایگاه بخصوصی ...

خب فایده نداره بیشتر بری تیکه بندازی بیشتر تو آب گل آلود اونا فرو میری غریبه ست بذار هر غلطی میخواد بکنه تو راهتو ازشون جدا کن و دیگه نبینشون 

غیر مستقیم به بزرگ ترین نقطه ضعف زندگیشون اشاره کن 

تک تک نقطه ضعفاشونو به روش خودشون به روشون بیار 

شما کیسه بوکس عقده های دیگران نیستی 

یکی یه مشت بهت زد یه مشت محکمتر حوالش نکنی یعنی منتظر ده تای دیگم باش 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...