2777
2789

دیروزم گفتم بریم گفت ماشین خراب کار نمیکنه فلان بعد الان اونقدر خودش کش داد از سرویس جا موند بعد گفتم با چی میری پس گفت اسنپ میگیرم بعد گفت برم ماشین یکم انگولک کنم شاید کار کرد بعدم رفت استارت زد و رف حالا  یه شکی که تو دلم دارم که چرا اینقدر لف داد تا با ماشین بره 

جدای شک هم خیلی ناراحت شدم که هر روز برا ما بهونه میاره الکی الان میخوام پیام بدم 

اگه نمیخوای با ما بیرون بری بگو بدونم دیگه نگم بهت مارو جایی ببر  لازم نیس الکی بهونه بیاری هر روز 

بفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اصلا میتونی با شوخی وقتی اومد بگی توی پیام خیلی بیشتر دعوا بوجود میاد

با عث سوی تفاهم یا حتی چیزای بزرگتر میشه ثانیه بعصی مردا حوصله ندارن شوهر خالم  همینطوریه خالم خودش رانندگی یاد گرفت اینارو اونور می‌ره با دختراش البته بر خودش پراید خریده جدا ولی خب اگ شرایط ماشین و رانندگی نداریدیکم سخت میشه اوضاع  بازم میگم بعضی مردا مدلشون همینجوریه مثل بابای من بعد میگم چرا نمیریم میگه این بیرون چی داره ببیرمتون پارک پره لات و لوته درست نیست

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

من ٢ ماهه نامزد کردم اولشم والا نامزد منم همینه😐🤔منم همش دعوا میکنم ولی بیشتر میگه بخاطر بی پولی و ...

حالا یه پارک رفتن همچین هزینه ای نداره برا ما من میگم همین شاممون مثلا برداریم با یه پتو بریم پارک بخوریم دخترمم یکم بازی کنه حالا 

من شوهرم مدلشه از اول نامزد تو هم همینه الکی بهونه میارن فقط اهل تفریح با خانواده نیستن

حالا یه پارک رفتن همچین هزینه ای نداره برا ما من میگم همین شاممون مثلا برداریم با یه پتو بریم پارک ب ...

دقیقا منم میگم میریم پارک میگه میخوام بیاما جونشم دارم ولی انگار نمیتونم یعنی همیشه این شکلی ان؟اصلا بیرون نمیبرن 

ن اصلا میتونی با شوخی وقتی اومد بگی توی پیام خیلی بیشتر دعوا بوجود میادبا عث سوی تفاهم یا حتی چیزای ...

خب شوهر منم همینه ولی غلط کرده که همینه چون اجازه نمیده ما تنهایی هم جایی بریم مگه ما زندونیشیم هم خودس نمیبره هم تنها نمیزاره بریم اصلا دیگه جای شوخی نمونده هزار بار بهش گفتم هزار بار با شوخب هزار بار با قهر و دعوا هیچکدوم تاثیر گذار نیس 

ما خسته شدیم دیگه

خب شوهر منم همینه ولی غلط کرده که همینه چون اجازه نمیده ما تنهایی هم جایی بریم مگه ما زندونیشیم هم خ ...

خیلی شرایط بدیه آدم افسرده میشه توخونه ماک عادت کردیم کلی بازم بنظرم وقتی اومد بگو با پیام تا وقتی بیاد خونه ی دروغی می‌سازه و میره

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

دقیقا منم میگم میریم پارک میگه میخوام بیاما جونشم دارم ولی انگار نمیتونم یعنی همیشه این شکلی ان؟اصلا ...

من الان شاید یه ماه یا بیشتر میگم بریم پارک هر روز منو که حاملم  پیاده میبره برا خرید شیر خشک ولی راضی نمیشه  ببره پارک نمیدونم چشونه دیگه 

خیلی شرایط بدیه آدم افسرده میشه توخونه ماک عادت کردیم کلی بازم بنظرم وقتی اومد بگو با پیام تا وقتی ب ...

نه اگه الان پیام ندم هی زنگ میزنه منم مجبور میشم حرف بزنم ملا از یاد نیبره ناراحتی منو خونه هم بیاد بگم باز یجور سرهم میکنه ولی الان بگم حداقل حرفم گفته باشم دلم نسوزه 

اوووووه شوهر من حالا مهمونی خوشش ننیاد ولی همش دوس داره با خانواده خودش باشه دقیقا اینا خیلییییییی ب ...

نمیدونم من حس میکردم دوسم نداره ذوق نداره دعوا کردم باز نبرد سرد شدم فاصله گرفتم دیدم ناراحت شد کم محلی میکنم حس میکنه دوسش ندارم فهمیدم اخلاقشه