2777
2789
عنوان

براي اولين بار رفتم …

195 بازدید | 21 پست

دندونپزشكي دكتر گف دندونات افتضاحه اول گف اين چه وضع دندونه اول بايد بري جرم گيري بعدم عمل فك لازم داري بعدم التهاب لثه وپيوند استخوان 

چه غلطي كنم من الان ميترسم واااقعا الان يكيو مي ديدم خيلي وحشتناك بود پيوند بود چي بود كرده بود 

بزارم بمونه☹️

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعیییی منم رفتم دندان پزشکی کلی هزینه گذاشت دستم🥴

حالا هزينه رو مثلا بزاريم كنار واقعا من ميترسم 😑

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
خيلي ميترسم وحشتناكه اخه 😭

والا من جراحی فک هم انجام دادم خیلی کار ها کردم ولی به نظرم درد جراحی و اینا خیلی کمتر از دندان درده باز خودت میدونی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
والا من جراحی فک هم انجام دادم خیلی کار ها کردم ولی به نظرم درد جراحی و اینا خیلی کمتر از دندان درده ...

جراحي فك راحته؟؟

اون يكيا چطور اونا راحته؟؟؟!راحت كه ميدونم درد داره ولي وحشتناك نباشه 

منم میترسیدم که عاقبتم شد خرابی دندون جراحی لثه و کلی هزینه

راحت بود ؟؟ميدونم درد داره ها ولي وحشتناك نباشه من از وقتي به دنيااومدم دندون پزشكي نرفتم قطعا دندوناي بهتر ازمال من بوده 

جراحي فك راحته؟؟اون يكيا چطور اونا راحته؟؟؟!راحت كه ميدونم درد داره ولي وحشتناك نباشه

خب اون موقع که داره انجام میده بی حسی تزریق میکنه هیچ دردی حس نمیکنه ادم اگرم حس کنی زود میگی اخ یه بی حسی میزنه اصلا درد نداشته باشی دوران نقاهتش یکم شخت بود مخصوصا اینکه چیزی نمیتونستم بخورم و اینا باید سوپ میکس شده سرد میخوردم همش وگرنه مشکل خاصی نداشتم البته تا درد داشتم دکترگفت ژلوفن میخوردم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب اون موقع که داره انجام میده بی حسی تزریق میکنه هیچ دردی حس نمیکنه ادم اگرم حس کنی زود میگی اخ یه ...

شما مشكل فكت چي بود؟؟

راحت بود ؟؟ميدونم درد داره ها ولي وحشتناك نباشه من از وقتي به دنيااومدم دندون پزشكي نرفتم قطعا دندون ...

آره واقعا دردش خیلی خیلی کمتر از خود درد دندونیه که تحمل میکنی

چی بگم.😐

شما مشكل فكت چي بود؟؟

من دندان شیریم نیفتاده بود بعد متوجه شد دکتر دندان های اصلی تو لثه کاملا کج شده به شسمت بالا رفته بودن دیگه ارتودنسی و جراحی کردم سقف دهنم رو کامل باز کرد دور دندان ها سیم پیچید سیم اورد بیرون وصل کرد به ارتودنسی بعد بخیه زد دیگه به مرور کشوندن دندان هارو به زور سر جاشون 🤦🏻‍♀️

آره واقعا دردش خیلی خیلی کمتر از خود درد دندونیه که تحمل میکنی

پس دلو بزنم به دريا و برم شروع كنم هرجوري كه شده☹️