یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جراحي فك راحته؟؟اون يكيا چطور اونا راحته؟؟؟!راحت كه ميدونم درد داره ولي وحشتناك نباشه
خب اون موقع که داره انجام میده بی حسی تزریق میکنه هیچ دردی حس نمیکنه ادم اگرم حس کنی زود میگی اخ یه بی حسی میزنه اصلا درد نداشته باشی دوران نقاهتش یکم شخت بود مخصوصا اینکه چیزی نمیتونستم بخورم و اینا باید سوپ میکس شده سرد میخوردم همش وگرنه مشکل خاصی نداشتم البته تا درد داشتم دکترگفت ژلوفن میخوردم
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من دندان شیریم نیفتاده بود بعد متوجه شد دکتر دندان های اصلی تو لثه کاملا کج شده به شسمت بالا رفته بودن دیگه ارتودنسی و جراحی کردم سقف دهنم رو کامل باز کرد دور دندان ها سیم پیچید سیم اورد بیرون وصل کرد به ارتودنسی بعد بخیه زد دیگه به مرور کشوندن دندان هارو به زور سر جاشون 🤦🏻♀️
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲