2777
2789
عنوان

عادت بد من که تا الان بخاطرش بیدارم

207 بازدید | 10 پست

امشب ظرفای شام رو نشستم،تا الان خوابم نبرده،کلا تا خونه تمیز نباشه هیچ کاری نمیتونم بکنم نه میتونم بخوابم،نه بیرون برم نه غذا بخورم،نمیدونم چطوری این عادت مزخرف رو ترک کنم،حس استرس دارم وقتی خونه شلخته س،خصوصا وقتی ظرف نشسته باشه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

چه خوب این حست چطور میشه در من بیدار بشه😄

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مادرشوهر منم همینه

واقعا از همه چی افتاده ها

مثل مریضی شده واسش

باید حتما خونه ش تمیز باشه تا از خونه بره بیرون

حتی موقع عروسی برادرشوهرم اول خونه رو تمیز کرد بعد رفت ارایشگاه

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

چه خوب این حست چطور میشه در من بیدار بشه😄

وای نه من اول زندگی ریلکس بودم،ظرف شام امشب میموند برای فرداشب بعد من لم میدادم خوراکی میخوردم،الان استرسی ام

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

بنظرم که وسواس بده ولی خبلی خوبه آدم قبل خواب همه جا رو مرتب کنه مخصوصا ظرف کثیف نزاره

وسواس نیستم،تمیزی خونه معمولیه ولی دورم باید خلوت باشه،نمیتونم سینک پر از ظرف تحمل‌کنم،یا خونه ای که پر از وسیله س

وسواس نیستم،تمیزی خونه معمولیه ولی دورم باید خلوت باشه،نمیتونم سینک پر از ظرف تحمل‌کنم،یا خونه ای که ...

خب عزیزم به اینا میگن وسواس ، وسواس هر چیزی میتونه باشه 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️