امشب ظرفای شام رو نشستم،تا الان خوابم نبرده،کلا تا خونه تمیز نباشه هیچ کاری نمیتونم بکنم نه میتونم بخوابم،نه بیرون برم نه غذا بخورم،نمیدونم چطوری این عادت مزخرف رو ترک کنم،حس استرس دارم وقتی خونه شلخته س،خصوصا وقتی ظرف نشسته باشه
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای نه من اول زندگی ریلکس بودم،ظرف شام امشب میموند برای فرداشب بعد من لم میدادم خوراکی میخوردم،الان استرسی ام
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی
بنظرم که وسواس بده ولی خبلی خوبه آدم قبل خواب همه جا رو مرتب کنه مخصوصا ظرف کثیف نزاره
وسواس نیستم،تمیزی خونه معمولیه ولی دورم باید خلوت باشه،نمیتونم سینک پر از ظرف تحملکنم،یا خونه ای که پر از وسیله س