2777
2789
عنوان

راهنمایی درمورد نماز شب

114 بازدید | 21 پست

بچه ها من خیلی لفتش میدم. مثلا ترتیبی که تو نماز وتر داره رو یادم نمیمونه ( تازه شروع کردم به خوندن امشب شب اول بود) و از روی گوشی هی نگاه میکردم و ذکرها رو می‌گفتم یا خم میشدم که بتونم دقیق بخونم.. روی گوشی که گذاشته بودم روی سجاده چک میکردم ( نه که سرچ کنم. آماده روی صفحه بود فقط با حرکت چشم میخوندم)

اینجوری قبوله اصلا؟🥲

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا نماز مستحبی حتی خوابیده هم بخونی قبوله

فک کنم اونم آداب خودشو داره😂 ولی آخه اینجوری میخوندم گفتم شاید قبول نیست🥲

عزیزم اگه باز نماز شب خوندی لطفا به اسم کاربریم و به نیت اینکه  به همه ی حاجتام برسم و انشالله کارت ملیم پیدا شه همین روزا و تو خونه گم شده باشه و بیرون گم نشده باشه و دست آدمای خلافگر و سواستفاده گر نیفتاده باشه و انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پولشو خدا برام برسونه و مادرم انشالله درد نکشه و خدا به مادرم سلامتی و عمر خیلی طولانی و آرامش و رزق فراوان و خوشبختی و خوشحالی و موفقیت بده دعا کنید😭

عه خوشوقتمریا نباشه منم شب اول بودم بعد نزدیک یکسال یه خاطر کنکور😂منم فقط شفع و وتر خوندم اونم خلاص ...

مگه خلاصه میشه؟؟ پس اون ۴ تا دو رکعتی چیییی😂 خبر ندارم

عزیزم اگه باز نماز شب خوندی لطفا به اسم کاربریم و به نیت اینکه به همه ی حاجتام برسم و انشالله کارت ...

عزیزم انشالله خدا کمکت کنه مشکلاتت حل بشه🥺🥺 چشم 💖