2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیاین

37 بازدید | 6 پست

من گلوم از اول بارداری خیلی چرک میکنه و باعث بالاآوردنم میشه

امشب کلافه شدم داخل آب جوش نبات آبلیمو زنجییل ریختم خوردم خیلیییییی معدم میسوزه 

خطرناکه؟؟؟؟

تا الان ک دیگه اخرای بارداریمه اینجوریم خیلی بده

باعث تهوعم میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راهکاری نداشتین؟من پدرم دراومدههمیشه دارم بینیمم هر دو ساعت کیپ میشه نمیتونم نفس بکشم

حتی الان ک از  خواب پریدم همچین حسی دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

راهکاری نداشتین؟من پدرم دراومدههمیشه دارم بینیمم هر دو ساعت کیپ میشه نمیتونم نفس بکشم

سیستم ایمنی بدنمون ضعیف شده

ویتامین سی استفاده کن

ریسک سرماخوردگی و بیماری ویروسی رو بیار پایین

مثلا اب یخ نخور

خونه رو خیلی سرد نکن( من امروز اشتباه کردم خونه رو سرد کردم )

مطب میری ماسک بزن

بعد حمام حتما سریع موهاتو خشک کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سیستم ایمنی بدنمون ضعیف شدهویتامین سی استفاده کنریسک سرماخوردگی و بیماری ویروسی رو بیار پایینمثلا اب ...

مرسی عزبزم

قرص جوشان ویتامین سی ضرر داره برای خانم باردار؟

مرسی عزبزمقرص جوشان ویتامین سی ضرر داره برای خانم باردار؟

با دکترت صحبت کن دوز مناسبشو میگه بهت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40