با سلام و درود خدمت دوستان عزیز
من نهمم دارم میرم دهم یه همکلاسی داشتم طی این سه سال راهنمایی که حالا اسمشو نمیگم ... و از یکی از دوستام متوجه شدم که ایشون همون مدرسه ای که من ثبت نام کردم میخواد ثبت نام کنه ... الانم نمیدونم باید چی کار کنم 😐 من در طی سال تحصیلی هیچکاری به این دخره نداشتم ... سال آخر نمیدونم چی شد که کلاسش رو عوض کردن ( چون شلوغ بور برای پایه نهم کلاسشو از دوستاش جدا کردن )
منم قبلش با اینکه باهاش همکلاسی نبودم مشکل داشتم باهاش ...
امسال سر امتحانات ترم اول ماه بهم گفته پیکمی 😐 چون صرفا دوستمو با یه لحته بچگونه صدا زدم اونم دوست صمیمیمو منم اهمیت ندادم ... فقط یه نگاه چپ انداختم بهش ...
گذشت و گذشت تا شد امتحانات خرداد و منو اون دوباره تو یه کلاس با هم بودیم ...
برگشته به کل دانش آمدزای توی کلاس میگه : اه باز این پیکمیه اومد ... منم جوابشو دادم تا دوباره زر نزنه .. حالا نگم از طرز حرف زدن و ادا هاش .. یه اکیپن .. دوستاش همه شبیه غول میمونن از کنارت رد میشن باید مواظب باشی یه موقع زیرت نکیرن ...تازههه ، فکر میکنن چقدر خفنو مودن در صورتی که فقط فاز برداشتن .. به همدیگه فحش مادر میدن و میخندن ... منم اگه امسال با این دختره تو یه کلاس بیوفتم میمیرممم... رشتش هم با من یکیه آخههه ... نه اینکه ازش بترسم واقعا حوصله دراما ندارم میخوام بشینم عین ادم درس بخونم نمیخوام یه اسک^^^لی مثله اون پارازیت بندازه 😑 بگید چی کار کنممم