2777
2789

بچه ها من پسرم میره کلاس اول. دی ماه پارسال که پیش ثبت نام شروع شد بردمش یه مدرسه ای که ازمون داشت و آموزش محور ثبت نامش کردم. خیلی هم اسم در کرده. توی تابستون از اول تیر اینا مدرسه شروع شد دو روز در هفته. تو این مدت به شدت از شلوغی مدرسه اینکه تا کلاس ششم زنگ تفریح باهم هستن و اینکه دوبار تا حالا بچه های بزرگتر پسرمو زده بودن. جدی بودن بیش از حد معلم رفتار کادر مدرسه....خلاصه حسابی دلمون رو زده.اولش پرسیدم زنگ تفریح همیشه انقدر شلوغه گفتن خیلی مواظبم دو روز موندم زیر نظر گرفتم دیدم نه اصلا حواس ندارن بچه ها تو هم میلولن تو زنگ تفریح

حالا رفتم یه مدرسه غیرانتفاعی دیگه نزدیک خودمون که محیط فان تری داشته باشه و خلوت تر هست و تا کلاس سوم داره صحبت کردم قبول کردن ثبت نام کنن. میخواستم ببینم میدونید جابه جا کردن چطوریه؟ خیلی دردسر داره؟ شهریه رو چجوری پس میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولا برا چی مدرسه آموزش محور نوشتی بچه رو زده میشه،بعدم سریا عوضش کن بزار مدرسه مهارت محور بچه ...

هی مربی پیش دبستانی اصرار کرد بفرست اونجا حیفه بذار سمپاد قبول بشه . خیلی اشتباه کردم. واقعا رفتارشون با بچه کلاس اولی فرقی با بچه کلاس ششمی نداره. وحشتناک خشک و جدی

هی مربی پیش دبستانی اصرار کرد بفرست اونجا حیفه بذار سمپاد قبول بشه . خیلی اشتباه کردم. واقعا رفتارشو ...

وای از الان بچه زده میشه 

بچه اگه بخواد تیزهوشان درس بخونه و علاقه داشته باشه تو مدرسه عادی ولی با امکانات هم میتونه قبول بشه

چه فرقی دارن باهم؟

آموزش محور فقط تاکیدشون رو درسه هیچ چیز مهارتی یاد نمیدن خیلییی سخت گیرن رو درس،ولی مهارت محور محیط شادتری داره درسم مهمه ولی در کنارش کارای مهارتی و شادم یاد میدن،موقع ثبت نام از مدرسه میپرسی مهارت محوره یا آموزش محور

وای از الان بچه زده میشه بچه اگه بخواد تیزهوشان درس بخونه و علاقه داشته باشه تو مدرسه عادی ولی با ام ...

من خودم مدرسه دولتی میرفتم شوهرم همینطور هر دو تیزهوشان بودیم. البته زمان عوض شده ولی دیگه اشتباه نمیکنم نهایت کلاس چهارم ببعد مدرسه جدی تر بنویسم. 

اره بچه ام روحی و جسمی خسته شد. ۶۵ میلیون کلش بود ۱۰ دادم بقیه اش چک. که باید چک ها رو پس بگیرم

برو بگو میخوام جابه جاش کنم،فک کنم یه مقداریشو کم میکنن باقیشو پس میدن،حتما زودتر فردا برو دیگه هم بچه رو نفرست اینجا ،برو یه مدرسه اولم بپرس مهارت محورید یا آموزش محور

برو بگو میخوام جابه جاش کنم،فک کنم یه مقداریشو کم میکنن باقیشو پس میدن،حتما زودتر فردا برو دیگه هم ب ...

فردا میخوام برم میترسم اذیتم کنن. اصلا خوابم نمیبره. پرسیدم گفتن مهارت محور

آموزش محور فقط تاکیدشون رو درسه هیچ چیز مهارتی یاد نمیدن خیلییی سخت گیرن رو درس،ولی مهارت محور محیط ...

چه جالب 

با آموزش محور که بچه کلا زده میشه از درس اونم بچه کلاس اول دومی

من خودم مدرسه دولتی میرفتم شوهرم همینطور هر دو تیزهوشان بودیم. البته زمان عوض شده ولی دیگه اشتباه نم ...

بنظر من نیاز نیس انقدر به بچه رو درس فشار آورد آخه بچه درس خون باشه به این چیزا نیس کنکورشو میده تمام،منم دولتی بودم شاگرد اول،شوهرمم عضو نخبگان ولی مدرسه عادی میرفتیم

چه جالب با آموزش محور که بچه کلا زده میشه از درس اونم بچه کلاس اول دومی

کاش اموزش بود به خدا یه جزوه دادن کپی از کتاب گاج و یه کتاب دیگه. معلمه انقدر عصبی دو روز یواشکی رفتم بالا پشت در کلاس ایستادم چنان فریاد میکشید من وحشت کردم. بعد جالبه اگر بچه جایی بد نوشته بود صربدر میزنه مینویسه با مادر در منزل تمرین و اصلاح شود. خوب پس معلم نباید اشتباه بچه رو بگه؟