2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودکشیا بیشترشون تو ی لحظه ک از زمینو زمان ناامیدی اتفاق میوفته و خیلیاشون توراه بیمارستان پشیمون میشن التماس میکنن دکترارو ک نجاتشون بدن.خیلیاشون اگه تو لحظه تصمیم نگیرن بعد متوجه میشن هنوز وابستگیای دارن ک زندگی کنن

با این اوضاع آب و برق ؟

به آب و برق باشه که باید دسته جمعی خودکشی کنیم

به این چیزا فکر نکن

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

من 14سال پیش بخاطر ی سری مشکلات این تصمیمو گرفتم رفتم قرصو بخرم قبلش خیلی گریه کرده بودم چشمامو صورتم مشخص بود اون خانومه بهم قرصارو نداد نشوندم رو صندلی باهام حرف زد ٱب اورد واسم ی کم اروم شدم رفتم خونه و اون سالا گذشت. بعضی وقتا یاد اون روز میوفتم شرمنده ی خدا میشم ک تموم اون اتفاقا اگه نمیوفتاد من زندگیه الانمو نداشتم. درسته خیلی سخت گذشت ولی بلاخره گذشتو الان میببنم گذروندن اون روزا ارزششو داشت تا ب زندگی الانم برسم. هیج وقت حتی ب خودکشی فکر نکن.خودکشی راحته زندگی کردن سخته. ولی خودکشی باعث میشه اون دنیا ب عذابی تموم نشدنی گرفتاار بشی ولی سختیای این زندگی بلاخره میگذره و روزای خوب صددرصد تو زندگیه هممون میاد. ی روز توام مثله من ب تصمیم یا حتی فکر خودکشی ک تو سرت بوده میخندی

اون ته خط رسیدن 

حالتی که انگار داره خفت میکنع ، باید یه جوری خودت رو خلاص کنی ، اینکه بقیه از اشتباهاتشان رو بفهمن

من چند بار تا ته خودکشی رسیدم

ولی جرئتش رو نداشتم ، دوست داشتم یه چیزی باشه راحت بمیرم 

ولی به مرور زمان ، دیدم حیفه یک‌بار عمری که دارم رو الکی نابود کنم

عسل خانم هستم 🥳