2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند روز درگیر این بودم چجوری جواب رد بدم که دیشب گفتم تو پسر خیلی خوبی هستی ولی عقاید و دیدگاهمون متفاوته از صمیم قلب برات آرزوی خوشبختی می‌کنم خدانگهدار

همین 

هرچی بیشتر دست دست کنی و دلت بسوزه اون بیشتر وابسته میشه خودتم همینطور

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

درخواست دوستی داده یا ازدواج

بابا پسره تا حالا با کسی نبوده اصن ازین لاشی اینام نیست بلد نیست مخ بزنه رک و راست گفت رل بزنیم😭😂

منم دارم میپیچونم فعلا واقعا حس بدیه

بعد گفتم دلم میخواد برم تو یه رابطه که از اول هدف داشته باشم اونم گفت باشه درسته

همین فقط😂💔

به نظرم بیشتر به خاطر دلیل دومیه راه زیاده واسه جواب منفی دادن عزیزم

ببین سنمونم کمه جفتمون 19 تازه اون دو سه ماهم ازم کوچیکتره.خیلی چیزای دیگه هم هست ک نمیخوام اینجا بگم

ولی پسر مظلومیه دلم براش میسوزه

کلا اره حرفی برا زدن نداریم اینجورییم درمورد اب و هوا حرف میزنیم خب چیکار کنم دیگه😂

ببین سنمونم کمه جفتمون 19 تازه اون دو سه ماهم ازم کوچیکتره.خیلی چیزای دیگه هم هست ک نمیخوام اینجا بگ ...

خب میتونی بهش بگی اهل رابطه نیستم اما اگه بخوای میتونیم دوست معمولی بمونیم

منم چند روز درگیر این بودم چجوری جواب رد بدم که دیشب گفتم تو پسر خیلی خوبی هستی ولی عقاید و دیدگاهمو ...

دقیقاا درست میگی

همینجوری بدون مقدمه رفتی گفتی

خدایا 

میدونی پسرا اینجور مواقع ترجیح میدن دخترو بزارن تو اب نمک ولی ما دخترا نمیتونیم واقعا

از ی طرف نمیتونم بگم نه چه غلطی کنم

خب میتونی بهش بگی اهل رابطه نیستم اما اگه بخوای میتونیم دوست معمولی بمونیم

نه این میخواد یا رل بزنیم یا هیچی

بعد الان قضیه مامان بابامو گفتم بهش میگه نمیخوام اذیتت کنم درست میگی

خب پسر یذره تلاش کنن😂💔

اگه فکر میکنی گناه داره و مظلومه و چهره شم به دلت ننشسته همین الان خودتو راحت کن یه جوری بگو نه وگرنه هرچی بگذره بیشتر وابسته ت میشه تو هم عذاب وجدان میگیری و دیگه نمی‌تونی نه بگی