رسپی کوکی کرینکل
مواد لازم برای شانزده تا بیست کوکی
مواد خیس:
کره به دمای محیط رسیده ۵۰ گرم
شکر سفید ۱۱۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نصف قاشق چای خوری
مواد خشک:
آرد قنادی ۱۴۰ گرم
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
نمک یک پنس
پودر کاکائو ۵۰ گرم
پودر قند برای غلتاندن ۶۰ گرم
شیوه مخلوط کردن:
کره به دمای محیط رسیده رو با لیسک به خوبی مخلوط کنید
بعدش تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و با همزن به خوبی و در یک جهت هم بزنید
(میتونید از لیسک هم در این مرحله استفاده کنید اما به خوبی همزن نیست،یه جورایی سخته و خوب پف نمیکنه مواد)
حالا مواد خشک(آرد،بیکینگ پودر،نمک و پودر کاکائو رو که دو بار الک شده)در سه مرحله به مواد اضافه کنید و در یک جهت و به آرامی با لیسک هم بزنید و در نهایت برای مخلوط شدن کلی یک دور همزن بزنید(سر درجه اول)
نکته:حواستون باشه توی کیک ها مخلوط آرد فقط با لیسک هستش
اما اینجا چون مواد نسبتا غلیظ و خمیری ای داریم برای یک دست شدن نهایی در حد چند ثانیه میتونیم همزن بزنیم
حالاااا
سه الی چهار ساعت میره یخچال استراحت
بعد از در آوردن از یخچال
توپک ها رو بیست گرم بیست گرم وزن کنید
به آرومی گرد کنید و توی پودر قند به خوبی بغلتونید
(پودر قند اضافی رو ازش نتکونید
وگرنه خوب ترک نمیخوره و این یه ترفند به حساب میاد
قشنگ پودر قندی کنیدش تا یه ترک قشنگ بهتون تحویل بده)
پخت:فر دو حالته گاز و برق رو
در حالت گازی روی ۱۸۰ درجه میزون کنید
ده دقیقه فر گرم بشه و سپس کوکی هاتون رو بزارید تو فر
بعد از یازده دقیقه در بیارید.
💘مابین پخت در فر رو باز نکنید.
💘بعد از یازده دقیقه احساس میکنید که نپخته،اشتباه احساس میکنید به مرور بعد چند دقیقه سفت میشه بافتش و اگر بیشتر از ده دقیقه بزارید ، وقتی از فر در میاد بعد بیست دقیقه مکث نهایی خیلی سفت میشه پس سر تایم(۱۱ دقیقه)از فر در بیارید.
💘حتما روی سینی مناسب حرارت یا همون سینی فر کاغذ روغنی بزارید و بعد کوکی رو بچینید ، بعد در آوردن نیاز به بیست دقیقه مکث داره و نیمی از پخت کوکی در اون تایم انجام میشه
پس وقتی در میارید از فر در از کاغذ روغنی جدا کنید نه کاغذ روغنی رو از سینی بردارید وگرنه کوکی خوبی تحویل نمیگیرید.
💘کوکی مثل بقیه کوکی ها بازشدگی زیادی هنگام پخت نداره و فاصله چهار الی پنج سانت از هم مناسبه.
💘سینی فر رو در وسط ترین ریل فر قرار بدید.
💘وقتی مواد رو میفرستید استراحت، مواد نسبتا سفتی دارید، هل نشید طبیعیه(من خودم داشتم سکته میکردم که اشتباه درست کردم😭😂)
💘با عشق درست کنید.
_نیلگون