2777
2789

تو فکر این هستم چجوری با نامزدم آشتی کنیم وقتی هم برای یه چند دقیقه از یادم میبرم یه لحظه حرف یا چیزی ازش میشنوم به هم می ریزم 

اما امام رضا رو ضامن زندگیم کردم برای همین مطعنم که بازم درست میشه و کار به طلاق نمی کشه

و تو فکر لباس برای عروسی پسر عمم با اینکار میخوام قهر و دعوایی که پیش اومده رو از یاد ببرم 

چند روزه خیلی خوابم قاطی شده ینی کلللل شبو تا دو ظهر بیدارم بعد می خوابم تا پنج و شیش عصر باز بیدار میشم و دیگه بیداری تا دو ظهر روز بعد و این چرخه ادامه داره ⁦🤦🏻‍♀️⁩😂

تازه ساعت پنج و نیمم هروز باید پاشم میریم پیاده روی

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.