2777
2789

واقعا واسم سواله آخه چرا مثلا دوستام بعضیاشون که ازدواج کردن یا تو فامیل یهو اخلاقشون از این رو به اون رو میشه خیلی سرد باهات برخورد میکنن بعضیاشون که کلا باهام کات کردن😒😂بعضی وقتا این حسو بهت میدن با نگاهشون یا رفتارشون که آره ما ازدواج کردیم تو موندی یا کلا قیافشون و استایلشون هم خیلی عوض میشه . بچها چرا اینجوریه واقعا؟😑

"تنهایی" به اندازه‌ی دخانیات باعث مرگ و میر می‌شود!               تنهایی و نداشتن دوست با افزایش سطح فیبرینوژن که میتونه منجر به لخته شدن خون و سکته بشه ارتباط داره.                 بیاید با هم دوست باشیم:)
فک میکنن کمین کردی شوهر میمونشونو از دستشون درآری

واییی آره واقعا 🤣🤣

"تنهایی" به اندازه‌ی دخانیات باعث مرگ و میر می‌شود!               تنهایی و نداشتن دوست با افزایش سطح فیبرینوژن که میتونه منجر به لخته شدن خون و سکته بشه ارتباط داره.                 بیاید با هم دوست باشیم:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون حس من شوهر کردم تو موندی نیست 

اولا ایشالا ازدواج میکنی‌میفهمی

بعدشم وقتی یکی ازدواج میکنه دیگه اولویت اولش باید همسرش باشه و بیشتر وقتشو اختصاص بده ب اون

طبیعیه رابطه اش با شما کمرنگ‌بشه

اگر هم سرسنگین شده یا جایی نمیاد احتمالا شوهرش نمیذاره

زیاد اذیتش نکنین اون خودش دوست داره مثل قبل باشه ولی شرایط الانش نمیذاره

بعضیا هم مشکلی نداره ازدواج میکنن و مثل قبلن ولی خیلیا نه

ببخشید اسی شنیدن ک میگن درخت انجیر سنگین یعنی جن داره

بخدا تقصیر شما نیست تقصیر منه که میام نی نی سایت

لامصب دروازه ماشین زمانه زمانشم کوک شده ۱۰۰ میلیارد قبل از وقوع بیگ بنگ

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

من خودم مجردم اما

بنظرم چون ادم وقتی ازدواج میکنه همه ازش توقع دارن سرسنگین باشه و رفتارای بچگونشو کنار بذاره برای همین سعی میکنن که هیجانی برخورد نکنن 

یا شاید هم فکر میکنن الان یه بزرگسالن که باید با توجه به موقعیتشون رفتار کنن 

البته بعضی هام مغرور میشن و فکر میکنن حتما خیلی ادم خاصی ان 

یه دلیلش به شوهر بستگی داره

شوهر من به همه چیز و همه کس کار داشت

بعد چند سال به خودم اومدم دیدم نه دوستی ، نه فامیلی ، نه مهمونی ای ، هیچی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اون حس من شوهر کردم تو موندی نیست اولا ایشالا ازدواج میکنی‌میفهمیبعدشم وقتی یکی ازدواج میکنه دیگه او ...

آخه خیلیا فقط تو اون چند ماه و یکسال اول اینطورین 

یه دفعه همه چیو تغییر میدن 

یکم که میگذره دوباره به خود واقعی شون برمیگردن

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

آخه خیلیا فقط تو اون چند ماه و یکسال اول اینطورین یه دفعه همه چیو تغییر میدن یکم که میگذره دوباره به ...

خب ببین اول ازدواج خیلی از خانما هم رو شوهرشون سخت گیری دارن که بیرون نره با دوستاش و اینا

بعد ی مدت میبینن زندگی دائم زن و شوهری سخته

سعی میکنن شل بگیرن یکم

محدودیتا کمتر‌میشه برا طرفین مثل قبل میشن

و اعتماد هم ساخته مبشن

مردا اکثرا فک میکنن دوستای همسرشون میخوان اینارو از راه بدر کنن چون مجردن

ولی بعدا دیدن ادم خوبیه خودشون چیزی نمیگن