2777
2789
عنوان

خانوما شما از همسرتون جدا میخوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 58 پست
اینا توصیه های پیرزن های قدیم بوده چون همه چیز رو سطحی میدیدن کم ندیدیم کسی که خیانت کرده و صبح تا ش ...

دقیقا 

توهمین نی نی سایت خیلی خوندم که خانما میگن چیزی واسش کم نزاشتم 

موافقم که میگید توصیه های قدیم بوده👍

دیدگاهشون سطحی بوده

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا😂 تازه وقت واقعا خوابیدن که گوشیمو میزارم کنارپشت میکنم بهش تا بغلم کنه خوابم ببره🤦‍♀️🤦‍♀️

وای من بغلم کنه نفسم میگیره 

وقتی بازوهاشو دور گردنم میندازه نفسم میگیره 

میگم دستتو بردار🤣

۱۶ ساله ازدواج کردم، ۱۵ سال جدا خوابیدیم چون همسرم عادت داره جلوی تلویزیون روشن باگوش دادن به اخبار خوابش ببره، اما من روی تخت و ، جای کاملا ساکت، خیلی هم باهم خوبیم و مشکلی ندارم

یک سال که بیشتر وقتها من هم جلوی تلویزیون با همسرم میخوابم

دقیقا توهمین نی نی سایت خیلی خوندم که خانما میگن چیزی واسش کم نزاشتم موافقم که میگید توصیه های قدیم ...

تو نی نی سایت فقط میگن شوهر رو دو دستی بچسب که خطا نکنه ،سرد نشه ،خیانت نکنه و ..

همون شوهر هم خیانت کنه کار زنای خیابون بوده 

کلا تحلیل ها در حد حموم زنونه های قدیم 

آرزوی خوشبختی ابدی دارم براتون ❤️

ما هم دقیقا مثل شما اینجا بگی میگن سردید محبت ندارید همدیگه رو دوست ندارید خیانت قراره بشه خلاصه تو ...

ربطی نداره به جدا یا با هم خوابیدن

مامان بابای من همیشه جدا میخوابن چون مامانم تکون بخوره بابام بیدار میشه

منم زیاد تکون میخورم ولی شوهرم راحت میخوابه کنارم

۱۶ ساله ازدواج کردم، ۱۵ سال جدا خوابیدیم چون همسرم عادت داره جلوی تلویزیون روشن باگوش دادن به اخبار ...

منم تقریبا ۸ ساله ک ازدواج کردم

فقط یه ساله اولو کنارهم خوابیدیم

بعدش جدا کردیم اخه اینجوری حس کردیم راحت تریم

هم من هم همسرم خوابمون خیلی سبکه و زود بد خواب میشیم

بچه هام ک بدنیا اومدن توی یه اتاق دیگه خوابیدم ک صدای گریه هاشون همسرم اذیت نکنه

ولی خب نه اون بنده خدا اهل خیانته نه محبت بینمون کم شده..اصلا سرد نشدیم از هم فقط چون این مدلی راحتیم جدا میخوابیم

تو نی نی سایت فقط میگن شوهر رو دو دستی بچسب که خطا نکنه ،سرد نشه ،خیانت نکنه و ..همون شوهر هم خیانت ...

بنظرم کسی ک ذاتش خراب باشه هرجوری هم ک ازش مراقبت کنی و براش کم نزاری اخر کار کثیف خودشو میکنه چو ن ذات نداره وجدان نداره...حالا ربطی هم به جدا خوابیدن و کنارهم خوابیدن نداره 

مثلا من خودم از چشام بیشتر به همسرم اعتماد دارم 

تو این چند سال زندگی مشترک هیچی ازش ندیدم خداروشکر

چون ذاتش درسته

بنظرم کسی ک ذاتش خراب باشه هرجوری هم ک ازش مراقبت کنی و براش کم نزاری اخر کار کثیف خودشو میکنه چو ن ...

دقیقا کل بحث منم همینه 

اما اینجا کلا شوهر تبرئه میشه و میگن کار زن های خرابه

بابا عزیز من شوهر شما نسبت به شما تعهد نداره نه زن خیابون نسبت به شما 

والا تابستون ها کلا کسی جای خواب دائمی نداره میگردیم هرجا خنک باشه اونجا دراز میکشیم😂😂

😂😂😂

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

تو نی نی سایت فقط میگن شوهر رو دو دستی بچسب که خطا نکنه ،سرد نشه ،خیانت نکنه و ..همون شوهر هم خیانت ...

ممنون گلم🌹❤️😍

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊