2777
2789
عنوان

کسایی که باهاشون صمیمی بودم)

193 بازدید | 23 پست

بچه ها من یه پسر عمه دارم به نام مهدی که یک سالی از من بزرگ تره و ما از بچگی باهم چت میکنیم منو پسر عمه دختر عمه هام همه شماره همو داریم و منو علی و رضا و مهدی یه گپ داریم خدایی تاحالا نه چیز بدی گفتیم نه فوش بهم دادیم صحبت هامون کاملا خواهر برادریه (پدر و مادر هامونم میدونن) 

خلاصه یه بار رفتم سر گوشیم دیدم مهدی پیام داده. 

لینک یه گپی رو فرستاد و گفت بیا تو گپم من شاید یک ماه توی اون گپه بودم ولی چون دختر، پسری بود حتی یه سلامم نکردم

تا اینکه مهدی بهم گیر داد یه چیزی بگو لطفا منم یه سلام نوشتم و کلی باهاشون گرم گرفتم اونجا من صمیمی ترین رفیقم که همشهری بودیم رو کشف کردم اسمش محیاست بعدشم یه پسره به اسم حسین باهام صحبت کرد که خب اونم خواهر برادری بود منو حسین و محیا خیلی باهم صمیمی بودیم تا پنج صبح شوخی و حرف. 

بعدش یه پسر به نام دانیال وارد گپ شد که ۲۲ سالش بود و منو محیا چون ازش کوچیک تر بودیم بهش میگفتیم عمو

و واقعا مارو مث برادر زاده هاش میدونست و ما خیلی واقعا باهم صمیمی بودیم خداروشکر میکردم که وارد این گپ شدم بعدش حسینی که انقدر باهم صمیمی بودیم  رفت به ۴ تا دختر دیگه توی گپ دیگع دوست شد. 

دیگه بهمون محل نمیداد شوخی نمیکردو منو محیام گریه میکردیم فقط چون حسین قبلی رو خییلی دوست داشتیم. 

بعدش مهدی پسر عمم بدجور عاشق محیا شده بود خیلی زیاد و فقط سعی میکرد مخشو بزنه

ولی محیا مخش زده نمیشد

از اون طرف عمویی هم رل زد و کلا رلش اجازع نمیداد باما چت کنه ما تا پنج صبح کال میگرفتیم عمویی برامون میخوند و کنسرت میذاشت و عمویی هم عوض شد رلش روش تاثیر گذاشت بازم منو محیا اینجا سوختیم

بعدش یه پسره به نام بنیامین وارد گپ شد به من میگفت آبجی پری و خیلی حرف میزدیم ولی تاحالا نشده بود با یکی از اینا حرفای بی ربطی بزنیم فقط راجب مدرسه بازیگرای مورد علاقمونو و........ 

بعدش مهدی و محیا سر یه موضوعی بحثشون شد و محیا کلااا دیگه مث قبل نبود اون دختری که همیشه رفیقم بود همیشه پشتم بود دیگه حتی میمردمم براش مهم نبود. 

ولی بنیامین هنوز هم داداش و رفیقمه

محیا رو هنوز باهم چت میکنیم

فک کن بعد شیش ماه صمیمی بودن این اتفاقا بیوفته

چیکار کنم مث قبل شیم؟ 

چجوری اوضاع رو درست کنم؟ 

وابسته شدم شدید

حس میکنم با وارد شدنم به اون گپ افسردگی گرفتم

ببخشید طولانی شد ولی کمکم کنید💔

نصفه خوندم .

فقط اونجایی که خدارو شکر کزدید وارد گپ شذید 😐

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالتونه؟ 🫠

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

۱۶ عزیزم

اخی عشقم 

یه چیزی خواهرنه بهت میگم

همه گپ ها آخرش همینه

من کل زندگیم توی گپ بودم 

یهو یه نفر جدید میاد همه چیز رو خراب میکنه

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

اخی عشقم یه چیزی خواهرنه بهت میگمهمه گپ ها آخرش همینهمن کل زندگیم توی گپ بودم یهو یه نفر جدید میاد ه ...

شاید باورت نشه داغونم کلا یک ثانیه نمیشد که باهم چت نکنیم

توی این شیش ماه

واقعا کلی ادم توی اون گپ میره و میاد هیچکی مث قبلیا نیست 

شاید باورت نشه داغونم کلا یک ثانیه نمیشد که باهم چت نکنیمتوی این شیش ماهواقعا کلی ادم توی اون گپ میر ...

میدونم چی میکشی 

اصلا آدم احساس میکنه کل زندگیش به فنا رفته

شاید باورت نشه اما بلایی این گپ ها سر من آورده بود که تغییر گرایش داده بودم با یه دختر رل زده بودم🤦‍♀️

وای خیلی دوران عجیبی داشتم

میدونم چی میکشی اصلا آدم احساس میکنه کل زندگیش به فنا رفتهشاید باورت نشه اما بلایی این گپ ها سر من آ ...

میدونمم خیلی سخته شاید بعضی ها فک بکنن هر*زگیه توی این گپ ها باشی ولی باید فکرشونو عوض کنن من جز این گپ توی هیچ گپی نرفته بودم 

عزیزم مگه چشه؟ من کار اشتباهی نکردم ادم باید ذهنش پاک باشه

نگفتم کار اشتباهی کردی 

همچین گفتی خدا رو شکر کردم انگار چه اتفاق مهمی افتاده.

تو جدیش گرفتی الانم افسرده شدی

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

میدونمم خیلی سخته شاید بعضی ها فک بکنن هر*زگیه توی این گپ ها باشی ولی باید فکرشونو عوض کنن من جز این ...

نه بابا هرکی گفت هر*زه بودنه بکوب داخل دهنش

همه این نسل یه دوران اینطوری داشتن خیلی هم عادیه

میگم من آنقدر عوض شده بودم با دختر رل زدم

من حتی به مامان و بابامم گفتم

کار خوبی کردی

ما همین الانم گپ داریم 

با یه دختر و یه پسره دوستم 

مثل دوست های عادی 

خیلی هم خوش میگذره چیز بدی نیست