2777
2789

😂😂😂🥺🥺

یادم باشه فردا هم بخورم 🤣🤣

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

پنیر انگور 

پنیر خربزه

پنیر گوجه خیار

پنیر چای شیرین 

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طعمش چطوره؟ من میترسم تجربه کنم😂

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

فقط ناشتا نباید خورد ضرر داره

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
پنیر انگور پنیر خربزهپنیر گوجه خیارپنیر چای شیرین

پنیر انگورم خوبه 

ولی هندونه سردددد ی چی دیگس😋🤣

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

فقط ناشتا نباید خورد ضرر داره

اهومم

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

عالیه یجوری بگم بهت ک باکباب و هزار غذای لذیذ برابری میکنه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

چرا عزیزززم؟😂😂

عالیه عالی 

ی چی نمکی با شیرین قابل وصف نیست😂

هندونه هم سرررده خیلی 😂😂💔

پنیر انگور پنیر خربزهپنیر گوجه خیارپنیر چای شیرین

پنیر و انگورر 😋😋😭😭پنیر و خربزهه 🤩🤩😋😋😋

پنیر و هندونه هم لامصبه اما؛ بهم نمیسازه کلیه درد میشم و سردیم میکنه 🤕🤕🤕

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

عالیه یجوری بگم بهت ک باکباب و هزار غذای لذیذ برابری میکنه

جدیی

من خیلی بدغذام سرهمون میترسم ولی ی سری چیزارو که اینجا میگن خیلی کنجکاو میشم طعمشونو بدونم😂

پنیر و انگورر 😋😋😭😭پنیر و خربزهه 🤩🤩😋😋😋پنیر و هندونه هم لامصبه اما؛ بهم نمیسازه کلیه درد میشم ...

باید بعدش خرما یا نبات داغ بخوری منم عین توام 😕

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂