2777
2789

تو یه ساختمامونیم نمیتونیم بریم. جای دیگ چون بازسازی کردیم، ایناهمش اذیتمون میکنن همش از شوهرم بدمیگن، شوهرش اون سری باشوهرم و من دعواکرد سرحسادت زنش، امروز زنش میگفت چرا شوهرت نباید باپدرمادرش بحث کنه مگه فقط شوهرمن پسرشونه؟ گفتم ما گفتیم اهمیت ندادن دخالت نمیکنیم،حرصم گرفت ازش فقط عقده شوهرمنو داره شوهرش عصبیه فقط پدرمادرشو کتک نمیزنه اونا از ترس هرچی میخان بهش میدن ولی شوهرمن اینجوری نیست این میگفت چرا از شوهر تو بدنمیگن😑اخه دردت چیه زززززن تو هرکاری دخالت میکنه ای خدااا خیلی خستم چرا گم نمیشه چقدر ی زن انقدر میتونه بد باشه کاری کرد یمدت همه باهام بد بودن از بس پشتم بد میگفت، معمولاساکتیم حرف نمیزنیم بدترین چیزاروبهمون گفتن لال بودیم ولی این خیلی سلیطه اس، پدرمادرشوهرم ازشون میترسن هیچی نمیگن اوناهم بی ادب، امشب دلم گرفت ما که کاری باهاشون نداریم خارشدیم تو چشمشون، چیکارکنم اخهههههه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که بهشون کار نداری میسوزونه جاری تو اسی

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خدا از شر همسایه بد نجاتت بده...خیلی سخته.

ولی امیدتو از دست نده...ناامیدی گناهه.

ان شاالله یه شرایطی پیش بیاد از اون خونه برید.

کاش یه قانونی ثبت میشد ک هیچکس با فامیل همسایه نشه

ببین ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بداست ،جاری من خودش رو کشت از بس از اول زندگیمون هم پشتمون حرف زد ،هم جادو جنبل کرد برام ...هروقت میاد دعا می پاشه خونم ...من که نفرینش می کنم همش

ببین ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بداست ،جاری من خودش رو کشت از بس از اول زندگیمون هم پشتمون حرف ...

ازکجامیدونی جاریت جادومیکنه؟نذار بیاخونت اگه خودت دیدیش.زندگیتو بهم میریزه دورازجون

ببین ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بداست ،جاری من خودش رو کشت از بس از اول زندگیمون هم پشتمون حرف ...

هیچیش نمیشه هیچیییی با سلیطه بازی و بازیگری ب هدفش میرسه

خدا از شر همسایه بد نجاتت بده...خیلی سخته.ولی امیدتو از دست نده...ناامیدی گناهه.ان شاالله یه شرایطی ...

خدا همچبن پدرمادری و لعنت کنه نمیخاستم بیام اینجا مارو بزوراوردن الان از پس پسرشون برنمیان

تامیتونی دوری کن ازش

بخدا دورم ازش، ۶ماه پیش شوهرش داشت شوهرمو خفه میکرد اشک منو دراورد هیچیش نشد ک هیچ روز ب روز دارن بهترمیشن، خدا انگار نیست عدالت نیست خستم بخدا

ازکجامیدونی جاریت جادومیکنه؟نذار بیاخونت اگه خودت دیدیش.زندگیتو بهم میریزه دورازجون

به خدا با چنگ و دندون زندگیم رو نگه داشتم، همیشه با شوهرم دعواییم، درحالی که منو خیلی دوست داره ،اگر این عفریته و مادرش نبودن من خیلی خوشبخت بودم