کتابخور مدیر استارتر عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 1583 عنوان خانمای خوش سلیقه خانمای خیاط کمــــک 87 بازدید | 6 پست چند وقت دیگه یه جشن عقد دعوتیم اوضاع خرابه نمیتونم لباس جدید بخرم😓 این لباس رو از قبل داشتم میخوام یه کم تغییرش بدمبگین اصلا خوب هست یا نه؟ 1404/05/14 | 01:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nelinay عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 4104 پاپیون و ساتن پشت پاپیون برداراون ساتن پشت به بندهای لباس اضافه کن شبیه آستین حلقه ای بشه علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
کتابخور مدیر استارتر عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 1583 پاپیون و ساتن پشت پاپیون برداراون ساتن پشت به بندهای لباس اضافه کن شبیه آستین حلقه ای بشه پاپیون رو کندم 😅به نظرت قدیمی نیست؟
nelinay عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 4104 پاپیون رو کندم 😅به نظرت قدیمی نیست؟ نه اتفاقا زیباست فقط قسمت بالاتنه رو ساده ترش کن به نظرم شیک تر میشهاون ساتن حذف کن و بندهای لباس پهنتر کن علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
کتابخور مدیر استارتر عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 1583 نه اتفاقا زیباست فقط قسمت بالاتنه رو ساده ترش کن به نظرم شیک تر میشهاون ساتن حذف کن و بندهای لباس په ... 👌ممنون😘
کتابخور مدیر استارتر عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 1583 نه اتفاقا زیباست فقط قسمت بالاتنه رو ساده ترش کن به نظرم شیک تر میشهاون ساتن حذف کن و بندهای لباس په ... بازم سلام 😅این لباسم یه شال همرنگ ساتنش داره به نظرتون اگه یه کت کوتاه برای روش بدوزم بد میشه؟اون ساتن جلو رو هم نتونستم حذف کنم، آخه باید بیشترِ بالاتنه رو باز کنم دوباره بدوزم 🤦🏼♀️ من فقط کمی خیاطی بلدم