2777
2789

یه هفته اس ازش دورم اومدم شهرستان الان از شدت دلتنگی گریه ام گرفته، هیچ وقت فکر نمیکردم تا این حد به کسی وابسته شم تمام مدت عمرم مستقل بودم قبل ازدواجم دور از خانواده ام زندگی کردم ولی الان از دوریش بغض کردم

یاد خوبیا و بدیاش افتادم بدیاش برام کمرنگ شده از شدت دلتنگی باهاش دعوا کردم تلفنی

از این حالم بدم میاد نمیخوام بفهمه تا این حد دلبسته و وابسته ام

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

قطاریک بیرن خمانم بار کن له شاری سنه دوس خبر دار کنخیلییییی این اهنگو دوس دارم

به چه گویشیه

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطاریک بیرن خمانم بار کن له شاری سنه دوس خبر دار کنخیلییییی این اهنگو دوس دارم

این آهنگ منو میبره به گذشته وقتی پدرم ظهرا با نوار کاست این آهنگو میزاشت زیر باد پنکه

چرا نمیخوای بفهمه؟من سالهای طولانیه چون نمیتونم ازش جدا بمونم حتی یه شبم جایی نرفتم

چقدر منی تو😊

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

چرا نمیخوای بفهمه؟من سالهای طولانیه چون نمیتونم ازش جدا بمونم حتی یه شبم جایی نرفتم

دوس ندارم بفهمه وابسته ام اینجوری به خودش مغرور میشه

چند سال ازازدواجت میگذره؟

سال97 عقدکردیم 99 عروسی

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

خوشبخت باشی گل وهیچوقت از هم دور نمونین

فدای تو مهربون، همچنین 

من چی بگم که شوهرم یک ماه چهل روز نیستش شهر دیگه هست ده روز میاد باز میره دوری خیلی سخته منم با بچه هام سرگرم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜