2777
2789

در همه موارد چه خودم بخوام صحبت کنم چه اون بخواد صحبت کنه 

درخواست پول و شارژ و اینجور چیزا رو که کلا نمیتونم بکنم 

بیارم که میخواستم ببینم اهل خرج کردن هست یا نه به صورت غیر مستقیم عکس چند تا کیف برش فرستادم و گفتم بینشون گیر کردم و اونم یکیش و گفت قشنگه و به سلیقه خودت 

حالا نمی‌دونم فهمید و به روی خودش نیاورد یا نفهمید کلا 

ولی وقتی اونم صحبت می‌کنه میگه مثلاً این و خریدم شده آنقدر من چیزی نمیتونم بگم و سریع بحث و عوض میکنم 

کلا سخته برام پیشنهادتون چیه؟

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه من از اونام که پول یه بطری آبم باید بزنم به کارتش ولی اشتباههنمیدونم غرورم اجازه نمیده

منم متاسفانه از همین هام 

منم متاسفانه از همین هام

پس هنوز خیلی زوده ازش پول بخوای بزار یه سال بگذره از آشناییتون 

نامزد من دیگ اواخر نامزدی سوپرایزی میزد ؛ سرکلاس بودم یهویی میدیدم چند تومن زده به حسابم 

به یه بهانه ای شماره کارتتو بهش بده ببین شاید زد 

سلام ببین عزیزم پول گرفتن از پارتنر اشتباه اگه هدفت از رابطه چیز دیگه است و هدفمند بنظرم بهای هدر دا ...

بله درسته پول گرفتن اشتباهه من میخواستم ته تهش و بگم 

ولی کلا سخته وقتی اون صحبت می‌کنه یا الان من هنوز متوجه این نشدم که این آقا برای چیزی بجز خورد خوراک خرج می‌کنه یا نه 

منم متاسفانه از همین هام

ولی خب کار درستو ما می کنیم اما متاسفانه ارزشای جامعه عوض شده 

دلیلی نداره وقتی هنوز نسبت رسمی وجود نداره از طرف پول بخوای و توقعات بیجا داشته باشی حالا اگه خودش مناسبتی چیزی کادو بگیره فرق داره بحثش

پس هنوز خیلی زوده ازش پول بخوای بزار یه سال بگذره از آشناییتون نامزد من دیگ اواخر نامزدی سوپرایزی می ...

نه ببینید پول نمیخوام‌ ازش کلا نیازی هم ندارم می‌خوام ببینم خرج می‌کنه یا نه و اون‌خودس هم صحبت می‌کنه من بحث عوض میکنم

مثلا به چه بهونه ای؟🤣

بله درسته پول گرفتن اشتباهه من میخواستم ته تهش و بگم ولی کلا سخته وقتی اون صحبت می‌کنه یا الان من هن ...

ببین من خودمم تو دوستی بودم که همون رابطه رسید به ازدواج پس اگه هدفمند میخوایی جلو بری فعلا مستقیم بیان نکن 

اگه رابطه مجازی که من کلا نظری ندارم اما اگه حضوری بنظرم گذر زمان مشخص می‌کنه ، در شرایط های مختلف بگذار طرف ببین آدم دست دلبازی هست یا نه