2777
2789
عنوان

پسر بی پول ساده یا پولدار هفت خط⁉️

305 بازدید | 58 پست

خودم پرستارم بچه ها

بین این دوگزینه کدوم؟

پسره پولداااار،پزشک،۵ سال بزرگتر از نظر سنی و خلاصه از نظر مالیو ظاهری و اجتماعی توپ ولییی لاشی و مرموز و ماشین سراتو.و خودشم میگیره

دومی پسر پرستار،ظاهر خیلی عالی بهتر از اولی ولی مالی متوسط یکم ضعیف چون خرج مادرشم میده و خیلی خاکیه و ماشینشم نمیدونم چیه احتمالا تیبایی چیزی باشه.و نسبت به اولی خیلی اشتیاق و علاقه نشون میده.۲۰ روز از دختر کوچکتره سنش

کدوم؟

فعلا فقط بحث اشنایی و دوستیه نه ازدواج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پرستار

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

هیچکدوم

چون هیچکدوم نرمال نیستن

مرد لاشی ب چ درد میخوره

آدم بی پول ک باید خرج بقیه رو بده بازم ب درد نمیخوره

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

از آدم هفت خط دوری کنید. در ضمن یه ناخن خشکایی هستن که بیا و ببین🤣

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...