2777
2789
عنوان

چقد دلم خونه مجردی خواست

356 بازدید | 16 پست

چیه ازدواج.... هر کی ی سازی میزنه. شوهر ی چیز میگه بچه ی چیز میگه. نمیتونی بخوابی... دلم ی خواب راااااحت میخواااااااادددددد

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من به شدت خوابم میومد انقد که شوهرم زر زد خوابم پرید بعدش جنگ جدل کردیم😑ریدم تو متاهلی

بخدا. الان خوابم میاد تازه اومده فیلم گذاشته میگم خاموشش کنم؟ میگه نه بذار زر زر کنه😐

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
فکر کن بجا جهیزیه عروس برا خونه مجردیت همونارو با ذوق بخری...

واآیییی😅😅

منم دلم مجردیمو میخوادبااینک بچم ندارمولی از مسولیت بدم میاد

وای بذار بچه بیاد... قشنگ ی کلفت ب تمام معنایی. همش میگن گشنمه گشنمه انگار گارسن رستورانی

منم🤌🏾

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA