2777
2789
عنوان

آزاد شدن دوتا تخمک دوقلویی

266 بازدید | 18 پست

این ماه کلی دارو‌خوردم آمپول زدم

روز سیزدهم سیکل رفتم سونو گفت یه تخمک آزاد شده یه فولیکول غالب سمت راست داشتم همون روز دکتر دوتا آمپول آزاد سازی داد فرداش سمت راستم تیر کشید فهمیدم آزاد شد 

الان بی بی چکم هاله انداخته بنظرتون اگه باردار باشم یعنی دوتا تخمک هم گرفته؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

امکانش هست.. منم این ماه دوتافولی غالب داشتم امپول زدم درد ازادسازیم داشتم اما نگرفت😔

منم تا روز۱۵ بی بی چک کاملا منفی شد 

امروز ۱۸ روز میگذره فردا موعدمه هاله کمرنگ انداخته

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تا روز۱۵ بی بی چک کاملا منفی شد امروز ۱۸ روز میگذره فردا موعدمه هاله کمرنگ انداخته

ان شالله ک مثبته بجز دارو محرک چ خوردین من ماه اولم بود امپول زدم یدونه بود 

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻در حسرت بی بیچک مثبت😭

چند روز از تزریق هاچ سی جی گذشته‌؟؟؟

دیگه الان میشه ۱۹ روز

ان شالله ک مثبته بجز دارو محرک چ خوردین من ماه اولم بود امپول زدم یدونه بود

اینفولیک خوردم 

شنیده بودم شکوفه درخت سنجد تاثیر داره برای فولیکول 

اونم دم کردم خوردم البته زیاد نه 

اینفولیک خوردم شنیده بودم شکوفه درخت سنجد تاثیر داره برای فولیکول اونم دم کردم خوردم البته زیاد نه

منم شکوفه خوردم از 2ماه قبل این ماه دیگ برگش دارم دم میکنم 1ساله اقدامم بنظر شما یدونه امپول کم بود ک برام نگرفت 2تا فولی داشتم

منم شکوفه خوردم از 2ماه قبل این ماه دیگ برگش دارم دم میکنم 1ساله اقدامم بنظر شما یدونه امپول کم بود ...

شوهرتون آزمایش داده؟

شوهرم پارسال واریکوسل عمل کرد 

امسال خرداد آزمایش داد همه چیزش عالی بود 

پس مبارکه باید ۱۴ روز از تزریق گذشته باشه که درست نشون بده

بله تا روز ۱۵ منفی میشد 

دیگه نزدم تا روز ۱۸

شوهرتون آزمایش داده؟شوهرم پارسال واریکوسل عمل کرد امسال خرداد آزمایش داد همه چیزش عالی بود

ن قراره این ماه بره آزمایش ولی بش عسل سیادونه جنسینگ و کندر ویتامین ای و فولیک اسید  دی کیوتن میدم میخوره

ن قراره این ماه بره آزمایش ولی بش عسل سیادونه جنسینگ و کندر ویتامین ای و فولیک اسید دی کیوتن میدم م ...

انشاالله زوباردار بشی شوهر من فقط مکمل اسپریژن میخورد با شیرموز اینا درست میکردم