2777
2789
عنوان

پونزده روزه پریودم عقب افتاده

59 بازدید | 9 پست

روز هشتم بیبی چک زدم منفی بود هیچ علائمی هم ندارم 

من قبل بارداری تنبلی تخمدان داشتم ولی بعد زایمانم تا همین الان که بچم ۱۶ماهشه نهایت یکی دوروز جابجا شده تاریخ پریودم خیلی میترسم باردار باشم ولی بیبی منفی بود امیدواریم به همینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من9روز اما من خیلی دوس دارم باردار باشم چون بچه اولمه

منم ۸ روزه عقب انداختم

هنوز بی بی نزدی

علایم داری

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
منم ۸ روزه عقب انداختمهنوز بی بی نزدیعلایم داری

بیبی زدم هاله انداخت کمرنگ نوک سینه هام درد می‌کنه فقط 

امروز رفتم یه دکتر گفتم بنویس آزمایش بتا بدم گفت نمی‌خواد نمونه ادرار بده دادم یکم ریخت رو بی بی چک اونم عصر 😐منفی یکم ریخت رو یه برگه هی همزد گفت این بتا بود منفیه 😐😐😐🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️هنوزم تو شوک هستم

شما چه علایمی داری

من فقط حالت پریودی دارم کمر درد. دل درد گاهی. ولی هیچ خبری از پری نیست.اگه بی بی هاله انداخت بنطرم مثبت دوروز دیگه دوباره بزن .

من خدا بخواد تا شنبه صبر میکنم اگه پری نیاد بی بی میزنم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
منم صبر میکنم اگر نشدم میرم آزمایش بدم دیگ

ان شالله هر جی خیره برامون همون شه .