2777
2789
عنوان

تاحالا دیدید یکی پشت هم بد بیاره

122 بازدید | 12 پست

مشکلش چیبوده چجوری حل شده چکار کرده ک همه درست شده ما چندین ساله پشت هم بسیار بسیار بلاهای بد و زیان بار و جبران ناپذیر برامون میفته قفل کردیم گفتن خون بریزید خروسم سر زدیم دادیم خانه کودکان بهزیستی بازم کمک زیاد کردیم نذری دادیم و خیلی چیزای دیگه همیشه خودمونم نداشتیم کمکمون به نیازمندا رو قطع نکردیم ولی نمیدونم چی بگم اصلا قفل کردم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ی چیز بگمت ناراحت نمیشی ممکنه حق الناس گردنت باشه؟؟؟

خب باید چکار کنم که برطرف بشه شایدم آدم که از خودش خبر نداره شایدم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باید چکار کنم که برطرف بشه شایدم آدم که از خودش خبر نداره شایدم

خب ی کار کن تو که نمیدونی صدقه بده بگو خدایا این صدقه ب ثواب افرادی که  ممکنه حقشون گردنم باشه یا نماز ثوابشو هدیه کن صلوات استغفر ثوابشو هدیه کن صدقه مثلاهرچقد در توانته

ی بنده خدایی میگفت رفتم تو یه خونه مدام اتفاقات. بد میفتاد

خبلی اتفاقی رفتیم‌مستاجری. بعد برگشتیم تو همون خونه دوباره بدبیاری ها شروع شد.‌کلا خونه رو فروختیم

چندنفر شنیدم راجع ب مغازه شون اینو گفتن. ینی سایه سنگین داشته انگار .اون مکان ها

خب ی کار کن تو که نمیدونی صدقه بده بگو خدایا این صدقه ب ثواب افرادی که ممکنه حقشون گردنم باشه یا نم ...

بعد رفع میشه؟؟؟ 

ی بنده خدایی میگفت رفتم تو یه خونه مدام اتفاقات. بد میفتادخبلی اتفاقی رفتیم‌مستاجری. بعد برگشتیم تو ...

ینی خب مثلا چجوری ببین ما از وقتی که این بلاها برامون شروع شده دوبار خونه عوض کردیم ولی چهار بار تصادف شدید کردیم که زدن بهمون و حقمونو خیلی خوردن از طریق بیمه مریضی و آسیب خیلی شدید و ....

بعد رفع میشه؟؟؟

اره عزیزم چون تو نمیدونی و این ثواب میفرستی مثلا فردا تو قیامت من بخوام بگم فلانی دلمو شکست خدا میگه اقا این برات ثواب زیاد کرده اینجا با اراده خدا دل طرف کم کم نرم میشه میبخشتت این برا حق الناسی که تو نمیدونی ها نه اینکه مثلا تو تو زندگیم گند بزنی بعد اینکارو بکنی

ینی خب مثلا چجوری ببین ما از وقتی که این بلاها برامون شروع شده دوبار خونه عوض کردیم ولی چهار بار تصا ...

پس ردش رو از جای دبگه باید پبدا کنید

یا چشم و نظری هست. یا یه مالی هست ک‌نباید باشه

اره عزیزم چون تو نمیدونی و این ثواب میفرستی مثلا فردا تو قیامت من بخوام بگم فلانی دلمو شکست خدا میگه ...

متوجه شدم عزیزم ممنونم از راهنماییت حتما امتحان میکنم

پس ردش رو از جای دبگه باید پبدا کنیدیا چشم و نظری هست. یا یه مالی هست ک‌نباید باشه

چشم و نظر چرا ولی مالی که نباید باشه بخدا هرچی بوده خودمون دوتایی تلاش کردیم و بهش رسیدیم و وضع مالیمون جوری نیست بگیم این ۲۰۰تومن مثلا اینجا اضافیخ

چشم و نظر چرا ولی مالی که نباید باشه بخدا هرچی بوده خودمون دوتایی تلاش کردیم و بهش رسیدیم و وضع مالی ...

خدا رو شکر ک حق الناس گردن تون نیست

سعی کن کسی از زندگی تون خبر نداشته باشه. حتی زندگی ای ک اروم و بی دغدغه باشه انکار مردم چشم‌سوم دارن تحنل دیدنش رو ندارن. من ب خرافات اعتقاد ندارما. ولی ی جاهایی رد چشم‌و نظر رو ادم‌حس مبکنه. جلوی کسی از خرج کردن نگو  از روابط ات زیاد نگو.

همیشه صدقه بده. انشالا رفع بلا میشه