2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا‌ بهت‌ صبر‌ بده‌ کاری‌ از‌ دستت‌ بر‌ نمیاد‌ با‌ خود‌ خوری‌ به‌ خودت‌ ضربه‌ میزنی‌ درکت‌ میکنم

🖤🖤واقعا هیچ کاری از دستم ساخته نیست😭

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃
🖤🖤خدا مادرتو رحمت کنه ما که از دست دادیمشون خیلی خوب همو درک می‌کنیم ... واقعاً جاش با هیچی در نمی ...

اره واقعا،یجوری سخته که آدم حتی نمیتونه به زبون بیاره من ازاونروزب بعدمیل به زندگیوازدست دادم خیلی وابسته مادرم بودم 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

قربونت برم🖤خدا رفتگانتو بیامرزه😭

ممنون.مادرم خداروشکر سالمه اما دورم ازش خیلی دور😭خیلی غصمو میخوره فدای دلش بشم فدای مظلومیتش بشم

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

اره واقعا،یجوری سخته که آدم حتی نمیتونه به زبون بیاره من ازاونروزب بعدمیل به زندگیوازدست دادم خیلی و ...

وای دقیقا دیگه هیچی برام مهم نیست نه زمین بهم جا میده نه آسمون

ممنون.مادرم خداروشکر سالمه اما دورم ازش خیلی دور😭خیلی غصمو میخوره فدای دلش بشم فدای مظلومیتش بشم

خداروشکر

ولی هیچی ارزش دوری از پدرو مادرو ندارع هیچی

منکه خونم نزدیک بود اینه حالم

خداروشکرولی هیچی ارزش دوری از پدرو مادرو ندارع هیچیمنکه خونم نزدیک بود اینه حالم

میفهممت😭💔اما دست من نیست خدا می‌دونه من همه تلاشم کردم😭برام دعا کن

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

وای دقیقا دیگه هیچی برام مهم نیست نه زمین بهم جا میده نه آسمون

هعی،خداخودش به دلمون آرامش بده هرچند که بعید می‌دونم 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔