2777
2789
عنوان

چطوری فراموش کنم

44 بازدید | 3 پست

بچه ها من یکسال و چند ماهه پیش رفتم کوردستان با خانواده بعد ما اونجا جایی برای اسکان نداشتیم یه خانواده ای ما رو شام بردن خونه خودشون و بهمون جا دادن خونشون ‌،اون خونواده یه پسر داشتن که وقتی از سرکار اومد و از در وارد شد من از اون موقع بهش علاقمند شدم در یک نگاه ، بامتانت و سر سنگین به نظر میومد من درحد چند ساعت اونجا بودم و دیدمش ک اصلا حتی حرفی هم باهاش نداشتم اما با اینکه برگشتم شهرم و از اون ماجرا یه سال و خورده ای میگذره اما نتونستم فراموشش کنم منطقم میگه تو اونجا در حد چند ساعت مهمون بودی و حتی نمیشناسیش آنقدر بهش فکر نکن اما دست خودم نیست اسم و فامیلیش رو متوجه شدم و پیجش رو پیدا کردم و همیشه از دور به عکس پروفایلش نگاه کردم حتی شنیدم نامزد کرده چون حلقه گذاشته بیوش اما بازم من احمق ..... نمیتونم فراموش کنم و میدونم اشتباهه محضه و سعی دارم فراموش کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥲🥲🥲

وقتی ازدواج کنی یادت میره 

یا یه فیلم نگاه کن خودتو سرگرم کن

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

عشق در یک نگاه 

اگر احساسات واقعی باشه فکر نمیکنم بتونی فراموش کنی یعنی اصلا فراموش نمیشه همیشه یه جای قلبت میمونه 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)