2777
2789
عنوان

ناراحت شد و رفت

144 بازدید | 14 پست

مدتی دچار کمردرد بودم ، در حال جمع کردن سفره بودم و گفتم کمرم درد می کنه ، شوهرم با کمی شوخی شیطنت آمیز گفت : زندگی همینه دیگه ، بعدش گفتم نونم کم بود آبم کم بود ازدواج کردم کاش ازدواج نمی کردم ، بعدش شوهرم گفت پشیمونی هنوز دیر نشده می تونی بری ، بعد گفتم بخاطر بچه ها مجبورم ، بعدش قهر کرد و از خونه رفت . کار بدی کردم ؟

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط باید میگفتی که کمکت بده 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

می دونید از کجا دلخوره

دیروز که از سر کار اومد خسته بود خوابید و من رفتم دکتر برای کمرم

بعد دو سه ساعت که اومدم گفتم منو ببر خونه خواهرم روضه

موقعی که اومد دنبالم تو خونه ، من داشتم ماجرای کمردردم رو به مامان و خواهر و شوهر خواهرم می گفتم ، بعد تو خونه گفت حالا به بقیه زودتر از من دردت رو می گی ، دیگه دربارش با من صحبت نکن

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست
کار افتضاحی کردیفردا نیای بگی دوسم نداره باهام سرده چنده ماهه رابطه نداریمبهم اهمیت نمیده و بی محلی ...

ممنون

می دونید از کجا دلخورهدیروز که از سر کار اومد خسته بود خوابید و من رفتم دکتر برای کمرمبعد دو سه ساعت ...

گلم خیلی ببخشیدا شما وقتی شوهرداری بلد نیستی چرا ازدواج کردی؟

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

گلم خیلی ببخشیدا شما وقتی شوهرداری بلد نیستی چرا ازدواج کردی؟

واقعا انتقادت رو قبول دارم

گاهی که تنها میشم می بینم خیلی احمقم

همون دیروز که چند ساعت دکتر بودم اومدم دیدم همه ظرف ها رو شسته فقط بهش گفتم عه ظرفا رو شستی دستت درد نکنه ( خیلی خشک گفتم )

خیلی خیلی حساسه

تا زمانی که اوضاع آرومه خیلی خوب و مهربونه

ولی خدا نکنه تقی به توقی بخوره ، از کوره در می ره و خیلی عصبی میشه و زود جوش میاره