2777
2789
عنوان

تجربتون از دو زبانه بودن فرزند

82 بازدید | 11 پست

بچم دوساله ، از تقریبا شش ماهگی کارتون میبینه

منتهی تاحالا چیزی نگفته به زبون 

من خودم به زبان مسلطم منتهی تاحالا اصلا کاری به کارش نداشتم 

امشب همینجوری چندتا جمله ساده گفتم فقط پرسید چی؟

یعنی هیچ تاثیری نداشته؟؟؟

با دو زبانه شدن قبل از سن ۸ و ۹ سالگی اصلا موافق نیستم

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بچه دوساله چه انتظاراتی دارید!!!

با احترام تا دوسال دیدن تلویزیون و گوشی ممنوعه برای بچه های خودم به خاطر تاثیرات روی مغز و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

از تظر روانشناسی دوزبانه بودن فقط با حضور تو محیط اتفاق نی‌افته، جایی که همهههه انگلیسی حرف بزنن و بچه مجبور بشه برای برقراری ارتباط انگلیسی یاد بگیره، وگرنه انیمیشن نشون دادن و کلاس زبان تو این سن فقط باعث میشه بچه زبانا رو باهم قاطی کنه

دوزبانه محلی و فارسی رو مثال دارم برات 

ما کلا تو خونه و بیرون و کلا تو شهرمون به زبون خودمون حرف می‌زنیم و خواهرزاده ام کامل بهش مسلطه از اونور فقط با تلویزیون و انیمیشن و اینا با فارسی ارتباط گرفت و فارسی هم مسلطه

ولی اینطوریه که گاهی نمیدونه اون کلمه ای که بیان میکنه به فارسیه یا زبان خودمون

حالا صرف نظر از این موضوع ، اطلاعی دارید راجع به دوزبانگی؟

عزیزم بچه شما خیلی کوچیکه اول زبون مادری خوب یاد بگیره بعد زبان دوم باهاش کار کنید 

دختر خالم هم کارتون فارسی میدید هم انگلیسی هم عربی 

بچه الان به زور صحبت می‌کنه 

با کلاس‌های گفتار درمان زبون باز کرد 

مغزش قاطی کرده بود 

سلیقمی تا صد سالِ دیگه💕💒.

کلاس رفتنم از سن ۱۲ سالگی به بعد توصیه میشه، که بچه میره مدرسه و اونجا زبان بلد بودن بهش حس افتخار میده...

وگرنه زودتر هرچی ببریدش بچه قاطی می‌کنه، از اونطرق ممکنه بهش فشار بیاد و بدش بیاد از اون زبان

عزیزم بچه شما خیلی کوچیکه اول زبون مادری خوب یاد بگیره بعد زبان دوم باهاش کار کنید دختر خالم هم کارت ...

کاملا فارسی رو صحبت می‌کنه 

خیلی روان 

تعجب من از همینه که فارسی رو آنقدر خوب صحبت می‌کنه ولی هنوز تاثیری از زبان دوم نیست